Волен: Използват срещу мен прокуратурата като бухалка, за да ме смачкат!

Воллен митингНе ми трябват адвокати, ще се защитавам сам, заяви Волен Сидеров на влизане в съда днес.

Той нарече случващото се с него  абсолютен прецедент, който няма аналог. Всички юристи, които попитах, ми казаха същото. Не съм направил нищо незаконно, не съм извършил хулиганска проява, те биха мен, не аз тях. Няма никой със синини по лицето, освен мен. Има записи, които показват каква е истината.

Сидеров заяви, че цялата система, начело с прокуратурата, се е съюзила и погазвайки закона, в момента е тръгнала срещу него с измислени обвинения.  „Цацаров използва сега прокуратурата, членовете, буквите и алинеите и ги размахва  срещу мен като бухалка, смятайки, че ще ме сплаши. Той се има за голяма работа, но не е и вече се вижда,  че има нужда деполитизиране и сериозни  промени в институцията”, каза още лидерът на „Атака”.

Пред журналисти Волен Сидеров обеща, че няма да де даде,  на съда и прокурорите няма да им е никак лесно да образуват сериозно обвинение  срещу него, нищо че са мобилизирали полицията, мними свидетели, случайни минувачи и цялата система.

Искат да ми окажат натиск, да ме  стресират и да ме накарат да изляза от политиката и да затворят устата ми. Това просто няма как да стане. Ще продължавам да се боря срещу наркомафията, която е стигнала най-високите етажи на властта, а те щом нямат друга работа, нека ме съдят, каза твърдо Сидеров.

https://youtu.be/v7Ko1yQyvhw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Волене, заслужил си го, след като се присламчваш от партия в партия, от коалиция в коалиция. Е как може да разчите на тебе човек, след като знешфче утре ще го предадеш.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *