Коментаторите на Брадъра взимат луди пари, за да си отворят устата

коментаториКоментаторите на Брадъра взимат луди пари, за да си отворят устата. Или по-скоро да я държат затворена, когато трябва.

От продукцията издадоха, че Жени Калканджиева, Иван Ласкин,  Антония Петрова и Евгени Минчев получават по 300 лева на вечер, само докато се излягат на диванчетата около Ники Кънчев и проронват по някоя умна мисъл по адрес на съквартирантите. А това прави по 600 лева на седмица, доста добър хонорар да позираш с поредния си тоалет и да анализираш кой какво казал, защо го казал, има ли стратегия или няма, фалшив ли е или истински.

Евгени Минчев искаше да зададе единствения саркастичен въпрос към „Ритон“, но го резнаха под предлог, че няма време.

Всичко е нагласено. И излъчването на епизодите и коментирането им, избухна дълбоко обидения Иво Танев. Той разкри, че се е държал по друг начин в Къщата, но го изкарали скандалджия и ганьовец, който пощипва жените по дупетата и вдига скандали за една чушка.

Танев се закле, че за нищо на света няма да стъпи в студиото на Кънчев и да коментира. Това е пълна измама, пълна заблуда, прах в очите на зрителите, изригна плешивият изгонен участник. Колкото и пари да ми дават, отказвам да участвам в този цирк, на който вярват единствено наивните зрители.

https://youtu.be/_0Z6lr9sSPk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *