Волен за Плевнелиев: Смешният човек произнесе новогодишна реч преди Великден!

ВоленРечта на Росен Плевнелиев, произнесена днес пред Народното събрание, предизвика бурна  вълна от реакции.

Срещу нея се изправиха почти всички политици и я разкритикуваха, но най-красноречив сред отричащите позицията на държавния глава беше лидерът на „Атака“.

Волен Сидеров нападна остро президента от трибуната на НС и категорично отрече речта му, като го нарече „смешен човек“ и определи думите му, като „коледно-предновогодишна реч“.

Той уточни, че в речта не е станало изобщо дума нито за безработицата, нито за демографската криза, нито за каквото и да било важни проблеми на обикновените хора в България.

Президентът беше избран с най-големите фалшификации за държавен глава, не се държи като обединител на нацията, а като разединител, не е на мястото си и не мисли за България, каза Волен.

 Сидеров отново призова да бъде направен референдум за членството на България в НАТО , призова за излизането на страната ни от пакта  и нарече изказването на Плевнелиев, че не иска руски инвестиции в България  „опасна“ и „височайша глупост“.

Волен отново се върна на  темата си  за натовските бази в България, като заяви, че тяхното присъствие на наша територия непрекъснато изопва нервите на Москва. Той допълни, че всички хора, които на 2-ия тур са гласували за избирането на Плевнелиев за президент, сега трябва да се срамуват.

По различен начин хората на Валери Симеонов и на ДПС също разкритикуваха речта на президента. Тя бе приета с ръкопляскания само от ГЕРБ и Реформаторския блок.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *