Внучката на Мусолини предупреди: В Европа нахлуват терористи и ислямисти, ние им се радваме!

МусолиниВнучката на италианския диктатор  Мусолини- Алесандра е сериозно обезпокоена от бежанската вълна, която залива Европа.

Тя е категорична, че в голямата тълпа, която атакува на талази стария континент, има и ислямисти и и терористи, но те са прикрити край семействата с много дечица и се държат като страдалци. Целта им е да се установят в ЕС, а след това да изчакат и да започват подривна дейност и атентати.

“ Как е възможно да провериш всички и да разбереш кой от тях с какви помисли в главата идва и какво ще направи по-късно? Тълпите са големи, контролът е никакъв , не може да се разбере кой не е терорист и кой е. Тази вълна ни заля и  не мога да си обясня пасивната позиция на  САЩ, те са странно тихи в момента.

В Афганистан те се намесиха с цялата си военна мощ, за да помагат уж на мира, а сега си кротуват и не им пука. Алесандра каза  в директна връзка от Страсбург своето виждане по въпроса с тероризма и опасността за Европа и странното мълчание на САЩ.

Тя  коментира и постъпката на унгарската операторка Петра Ласло, която  спъва бежанец с дете, просва го на земята и прави снимки. Да риташ  едно малко  дете, само да  го заснемеш докато е паднало  на земята е чиста лудост. А после да се оправдаваш, че те било страх от бежанците и си ги ритал от ужас. Това е лицемерие и се радвам, че тя беше уволнена, отсече Алесандра по темата с операторката.

Г-жа Мусолини се удари в гърдите, че вече не е секссимвол, а политик и заяви, че Европа трябва да намери начин да допусне само проверени хора, политически бежанци, а не цели тълпи, които просто търсят по-хубав и лесен живот. И терористи, които пък тепърва ще убиват невинни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *