Внимание! Западът готви Украински Сценарий за България и цяла Източна Европа!

Целта, към която Вашингтон тласка събитията е украински сценарий за цяла Източна Европа – по технологията от бедност към фашизъм/нацизъм и милитаризация, които ще се насочат срещу Русия. Нацизмът/фашизмът в Европа ще е единствения начин за контрол на гражданите в Европа при разрушена икономика. Това се случи в Украйна, време е същият модел да се наложи и в Европа, като ще се започне с източноевропейските страни. За целта САЩ задействат изграденият вече антируски проект „Триморие“.

Идеята зад бъдещия военен съюз „Триморие“, отделен от НАТО е страните от стара Европа – Германия, Франция и други, да не бъдат засегнати при конфликт с Русия. Източна Европа ще бъде превърната в една голяма Украйна. Тя ще е пушечното месо. Всичко написано по-горе е потвърждение, че войната между Русия и Украйна е по план на Запада, а също, че изходът от нея е също предвиден от НАТО, защото той именно ще е пусковият механизъм за проекта „Триморие“, който бе възроден и изграден няколко години преди конфликта Украйна-Русия.

Добавям и два цитата на идеолога на Студената война Збигнев Бжежински, доказващи, че вървим по определен много по-рано сценарий на противодействие на Запада срещу Русия: „Без Украйна Русия вече не е евразийска империя“. „Новият световен ред ще се гради срещу Русия, за сметка на Русия и върху руините на Русия“.

Та когато развявате украински флагове в България, знайте, че вървите по предварително написан сценарий. Тази година ще е решаваща за България. Ако проспим момента, ще имаме българска Украйна, за което жестоко ще съжаляваме, както 70% от нормалните украинци, които се считат братя с руснаците, но бяха подлъгани със светло европейско бъдеще или зверски наплашени от нацистите… и в резултат загубиха страната си. Господ да пази България, защото българинът очевидно не е в състояние да го направи. Да се надяваме, че греша. Въпреки, че като се върна на писанията си през годините – прогнозите ми съвпадат на 99%.

Единственият път за България е неутралитет! Неутралитет донякъде постигнат от българите по времето на Втората световна война. Дали ще минем през гражданска война, между българите с непримиримо противохоложни позиции – предстои да видим. Минавали сме през това, минавали сме през рязане на глави.. Най-грозните сцени в българската история е възможно да се повторят, когато брат тръгва срещу брата.. Това може да бъде избегнато, ако българите са преди всичко българи, и откажат да бъдат жертва на чужди интереси. Не пожелавам на България и българския народ да се повтари историята от първата половина на 20-и век, но това зависи изцяло и единствено от българите от двете страни – русофили и русофоби.

Правят ли ви впечатление пълчищата видимо заможни украински „бежанци“, които в момента наводняват Източна Европа. Имам новина за вас – в огромната си част това са сътрудници на проамериканската администрация в Украйна, служители в НПО, които идват тук за нови назначения. Мисля, че сами се досещате какви функции ще изпълняват тези хора сред русофилския български народ. Утре украинец ще тръгне срещу български русофил, какво ще прави българина-атлантик, подкрепящ Украйна, ще тръгне срещу брата си ли? Ако сте българи – бъдете българи преди всичко. Не бъдете натовци, не бъдете европейци, не бъдете украинци, не бъдете и руснаци – бъдете просто българи.

Леонид Георгиев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГОНИ ОКУПАТОРИТЕ ДО БРЮКСЕЛ ЛОНДОН И ВАШИНГТОН

  2. Здравият разум намирам само в две-три наши медии и в чуждата независима преса. Такава мащабна поръчкова манипулацип у нас не е имало никога. Ние наистина вървим по украинския сценарии.Свидетели сме на рядко упорита продажност на почти всички политически партии-ГЕРБ и останалите. БСП макар и съсипана от вътре все още дава признаци на здраво мислене. Възраждане е най-яркото отричане на срамната и позорна колониална зависимост, която е станала толкова крещяща, колкото никога. Да се чуди човек как е възможно такова скудоумие, как такива журналисти като Светослав Терзие, Диков и коко руги могат да пропаднат толкова ниско.

    • Възраждане е отричане само на думи, съществени дела никакви. До сега трябваше да организират и вдигнат народа да изметем Кирчо и Кокорчо и да бъдат сложени разумни хора да управляват. Влакът лети в пропастта с бясна скорост, а на мястото на машиниста се хили Кирчо с гумената си усмивка.

      • Ти като си по-кадърен от Възраждане що не организира нищо да сега. Кафа вече от умни, красиви и можещи, готови да лаят срещу всеки опитващ се да спаси България.

  3. Ние българите си нямаме държава. България е жестоко окупирана колония и наглосаксонците се разпореждат с нея както им е кеф. От тук на сетне всякакви искове и претенции са безпочвени, докато не прогоним окупатора.

    Голяма част от населението се радва да робува на кравари, щото му казали че това е демокрация и му осигурили банани.

    Управляват ни нискоинтелигентен башибозук, така че колониална България и народа и загиват. Но и няма как бритоноварварите да назначат башибозук, който действа в интерес на туземците.

    Докато българският народ не се събуди, не осъзнае, че е безволев роб и не прогони окупаторите си, няма особено значение кой национален предател те ще си назначат начело на антибългарските орди, за да избива тотално коренното население и да го подменя с удобно на господаря.

    • Добре го докарваме на възмущение, писане на протестни петиции и други мурафети привнесени ни от джендърхалифата, но кога ще сформираме батальони, които да наказват наглите укропитеци в родината ни? Една кола хора е достатъчна да обхожда един средно голям град. В по-големите може и 2-3 коли да патрулират. Няма друг начин да разберат, че са нежелани на наша територия.
      Освен това всеки българин като види укро кола, да троши стъкла, да пука гуми, да сваля номера ……… каквото се сети и му хареса. Ако види укроорганизми – яки тояги и мешка камъни. Трябва да осигурим безопасен коридор по най-бързия начин на тази паплач към ада.
      Колкото повече чета, толкова повече разбирам, че само талибаните в Афганистан знаят как се действа с краварски подлоги. Ние ей така на пук на тях обаче ще си пишем за международното право, което се пише от краварски НПО-та и ще чакаме да се сбъднат мечтите ни.Кой разбрал, разбрал!

  4. Съвсем скоро осъзнах, че вървим по Украйнския път, като сравних говоренето в България сега и в Украйна преди 20г. Обработката на населението започна, но в България няма да се получи точно по западния план

  5. Малко хора си дават сметка, че В.В. Путин и олигарсите зад него се страхуват най-много от „Руская весна“ и народните герои на Донбас, които постепенно бяха избити уж от бандеровските нацисти – ГИВИ, МОТОРОЛА, ЗАХАРЧЕНКО …

    • Така е, снощи говорих с Путин и се тресеше като вибратора на майка ти. Ходят с по 7 ката памперси от страх.

  6. Смесената комисия по исторически и образователни въпроси между Република България и Република Северна Македония !

    Капитулантската директива на Кирил Петков за ударно вкарване на Скопие в ЕС ударно се изпълнява от родните историци в комисията.

    Съвсем случайно директивата дойде няколко часа след задушевния телефонен разговор на държавния секретар на САЩ с македонския премиер.

    • Кирчо Педереста е назначен от посолството на САЩ за вожд на българските туземци с тази мисия, да вкара БЮРМ н ЕС. За САЩ мнението на туземците няма никакво значение.

  7. „Възраждане“ е като „Атака“ изобщо не е алтернатива. Коста Копейкин е мръсно продажно копеле, познавам го. Долен боклук и на времето го напсувах на интернетстраницата му. „Безработния“ Костадин Костадинов живее в луксозна двуетажна къща на брега на Варненското езеро. (!?)Сляпата русофилщина е също толкова вредна, колкото сляпата русофобщина. Трябава ни мъдро управление като Орбан в Унгария, страна традиционно силно русофобско при това с голямо основание да е такава (спомнете си глупостта на Николай І в 1849 г. когато пречупи унгарската независимост и спаси Австрия).
    Строг неутралите и никакви фило-/фобски- емоции. Когато атовете се ритат, ешеците си траят, за да не изядат някое терсене текме.
    За съжаление България днес се управлява, от 1989 г. насам само от ешеци.

    • Ти като не си боклук и си по-кадърен, умен и красив какво повече си направил за България бе джендър-палячо?
      Кафа вече от вас мръсна, долна паплач, която започва да вие на умряло, веднага щом се появи човек опитващ се да спаси България.
      Само кладите оправят организми като вас.

  8. България е страна с мъдър и уравновесен народ. Няма да ни пробутат укросценарий, няма да мине. Мисля че не са толкова тъпи, колкото си мислите. Укрите ще претопим за едно поколение, ако останат, те са междинен продукт и подлежат на преформатиране. Като бялата армия преди век.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *