Внимание: ГЕРБ ИЗБИВА БЪЛГАРИТЕ! За 9 години Борисов ни превърна в НАЙ-УМИРАЩАТА И БОЛНА НАЦИЯ В СВЕТА – Статистиката ще ви ШОКИРА:

„България е на първо място по смъртност в Европа“, обявиха от Евростат преди дни. От страховитите данни на най-авторитетния институт става ясно, че всяка година у нас умират 1660 от 100 000 българи, което се равнява на ужасяващите 16,6 промила. Като същият показател за Европа е около 5.5 промила.

Пълната статистика за демографската катастрофа в България, обаче е още по- страховита, разкрива акад. Петър Иванов, директор на Демографския институт към БАНИ. Но шокиращите данни за бързите темпове, с които изчезваме, уви, се заобикалят отдалече както от управляващите, така и от слугинските им медии.

Ето защо: Смъртността в България рязко е скочила, откакто ГЕРБ дойдоха на власт през 2009 г. – статистическите данни го доказват!

Ето каква е страшната картина на родната действителност:

1. Към днешна дата България заема първо място по смъртност не само в Европа, а в целия свят! Дори държави, в които се водят кървави войни, като Сирия, както и африканските страни най- тежко покосени от СПИН, като Свазиленд, са с много по- добър показател от нас!

2. Никъде из слугинските медии в България не се коментира, че смъртността у нас е скочила драстично и само през последната 1 година от 15,1 промила се е повишила до 16, 6 (според НСИ), като тази разлика се равнява на 10%.

3. Драстичното увеличение на смъртността в България изцяло съвпада с периода на управление на ГЕРБ. Когато Борисов взима властта през 2009 г., страната ни заема 19- та позиция в света по смъртност. А към днешна дата, по време на третото МУ правителство, сме се изстреляли до трагичната първа позиция.

4. Данните за смъртността по региони показват и нещо още по- шокиращото – огромно социално разделение между бедни и богати райони. В столицата, например, където заплатите са по- високи и медицинското обслужване е по- добро, смъртността е 11, 8 промила. В Северозападна България обаче, най- бедният район у нас и в Европа, е много страшно – в област Монтана смъртността е 21, 3 промила, а в област Видин – 22, 8 промила. Т.е., в тези райони умират два пъти повече хора за година, отколкото в столицата.

5. Статистиката за детската смъртност е не по- малко плашеща: За страната ни тя средно се равнява на 6,6 промила, при средно за Европа – 1,8. В София е най- ниска – 2,5 промила. В област Сливен обаче достига 17,6, а в Пазарджик – 19,7 промила. Очевидно е колко огромна е разликата, която говори също за социалното разделение в страната ни. Българите сме се разделили на малък процент много богати и огромен дял много бедни.

6. Първото място по смъртност в света означава също, че сме сред най- болните народи в планетарен мащаб. В Европа безкомпромисно заемаме първото място по най- висока смъртност от сърдечно- съдови заболявания. През 2015 г., 70 хил. българи са починали от инфаркт. Ракът е вторият най- често срещан причинител на смъртност у нас – като отнема живота на 17 хил. души годишно. На трето място са заболяванията, свързани с дихателната система.

7. Освен че сме нацията с най- висока смъртност в света, миналата година счупихме и собствения си роден рекорд по най- ниска раждаемост – през 2017 в България са се родили 57 175 деца, с което „подобрихме“ стария антирекорд, който датираше от следвоенната 1945 г.

8. Притеснителни са също данните за новородените у нас: 11 % са недоносени, 3% се раждат с малформации, а 2 % биват изоставяни в институции.

9. И последно- за 55 % от децата у нас българският не е майчин език – т.е., те са от друг етнос – цигани или турци. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Следователно борисов е убиец на българския народ убива и прокужда народа с фалшивите платини от герб избори целия български народ сме наясно че е премиер този сатана не по наша воля ние не сме го избирали той сам се избира президента радев е избора на народа обичаме го и му вярваме само президентска република ни е спасението със генерал румен радев сме целия български народ господ да го пази

    • иден академик споделя една малко известна информация по отношение на Бойко Борисов.

      Човекът, родом от София, сподели пред PERNIKNEWS, че е бил близък приятел с бащата на министър-председателя.
      „Истинското му име е Бахур Бахар”, казва човека. Той посочва, че майката на Борисов е еврейка. Спомня си за времената, когато бащата на премиера е бил болен и е искал чаша студена вода от сина си. Тогава младият Борисов отказал.
      Човекът споделя, че Борисов винаги се е страхувал тази информация да не излезе наяве.
      Източни: Perniknews.com
      Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

  2. Борисов ще остане в историята която ще напише света като убиец на българския народ и разрушител на българската държава ще я четат оцелелите напуснали българия българи по борисова вина в ада му е мястото

  3. Слава на великия братски руски народ братушки българския народ е с вас гласуваме с вас за владимир путин любимеца на народите в целия свят той е миротворец на света

  4. Ужасяващо е,че много българи освен платените,симпатизират на Б.Борисов и пак биха гласували за него ако има избори.Аман от мазохисти.

  5. Днес 18 март 2018 целия свят гласуваме за владимир путин света иска да бъде управляван от путин а не шепа богаташи които измислиха всякакви фалшиви съюзи за да пробват човечеството нато ес и сащ вън от живота ни заедно със българоубиец борисов и шайката му герб

  6. България е най бедната най умираща най болната в последни издихание от управлението на вългароубиеца мафиота борисов и шайката му герб въставай народе покажи че си още жив не унива днес владимир путин обичания миротворец от целия свят ще победи отново слава на великия братски руски народ който знае защо и как трябва да гласува победа за путин

  7. Нато ес сащ вън от българия крадци и убийци заедно със слугата ви мафиота борисов и шайката му герб

  8. Имаше период при соца, когато изнасяхме ток за турция на далавера, бг-то трябваше да изплаща външен дълг и КП реши да ограничи потреблението на ток за населението и въведе режим 2 има 2 нема. лошо беше, но помогна на държавата, тогава викахме, че бг-то е дискотека…… Сега какво е? ГЕНОЦИД! Болниците – Тука има, в 100 селища нема, за един трътник има, за хиляди роби нема, закриваме 7 отделения във Враца, откриваме след 5 дни едно…. Ето това му казвам аз живот, евала на ГЕРБ, в гроба да идат всички до един, заедно с народния изедник Тиквата, ЧЕЗ да ти преседне свиня банкянска!

  9. NAI- SCHOKIRASTOTO E KATO 4ETA TIJA BEZUMNI KOMENTARI , KOETO STE POTVARDI , 4E PROSTOLÜDIE BAJA V BALGARIJA !

    • VENEVA SNEJANA пищи с кирилица, и нормален шрифт, тук слепци няма. По това съдя пък ти какъв простак си, да го набия в задния ти двор. Мърша отвратителна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *