Внимание: БРУТАЛНА ГЕРБаджийска АТАКА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА! Укрива ли Радев Доходи? И Защо Крадецът вика: „Дръжте крадеца“? Вижте само тук:

Тежката соросоидна и гербаджийска атаката срещу президента Румен Радев продължава.

Тя се води бавно, от всички посоки, целта е да наведе обществото на подлото съмнение, че има нещо гнило в президентската институция и най-вече в държавния глава.

Вчера бившият президент Плевнелиев укори наследника си, че няма диалог с партиите и хората. Обвини го дори, че имал съпруга, която представял за първа дама, докато той /Плевнелиев/ спестил на народа личния си живот и опазил семейството си от публичност. Всъщност така го опази, че жена му първо му сложи рога, а после го напусна. Но това е друг въпрос.

Днес пък журналистът Мирослав Иванов пусна друга въдичка, като изказа съмнение, че президентът Радев укрива доходи.

Иванов заяви, че през октомври на прага на изборите, държавният глава би трябвало да е получил накуп 20 заплати в размер на 125 хиляди лева заради пенсионирането си от ВВС на България.

В имотната му декларация  обаче, тази сума липсвала, каза Иванов. Там имало само влог от 11 хиляди лева и стара кола за 3300.

„Или ги е получил тези пари, или изобщо не ги е получил. Ако ги е взел,  би трябвало да са декларирани всичките. А не вярвам да не ги е взел. Което  значи, че  е скрил  истината“, хвърли обвиненията си журналистът. И ги остави да висят в публичното пространство, лепвайки съмнения върху президента.

Иванов обаче вероятно забравя една дребна подробност. Точно тогава вървеше кандидат-президентската кампания и Радев, издигнат от инициативен комитет лично я финансира с 40 хиляди лева, което обяви пред всички. Но това беше  удобно забравено. Част от срещите си с електората отново финансираше самият той. Освен това Радев има две деца и бивша съпруга и няма как да не им е дал част от сумата, тъй като всеки баща би го направил.

Освен това никой военен, който се пенсионира, не получава заплатите си накуп, още същия месец.

Счетоводители обясниха, че декларацията в Сметната палата е имотна и показва временното финансово състояние на всеки депутат и държавник. Декларираното там не се облага с данъци, защото заплатите са с предварително взет от държавата данък. Така има вероятност Радев  да е взел парите си през януари и ще трябва да ги впише в декларацията си догодина. Той не печели нищо, ако не ги обяви, защото срещу сумата задължително е записано какъв е произходът й. Едва ли достоен човек като президента би тръгнал да лъже за нещо, което е получил по закон и в което няма грам съмнение за корупция.

Според счетоводителите, или си е взел заплатите и ги е похарчил за кампанията, прилагайки документи в Сметната палата за това и е записал остатъка, или държавата се е разплатила с него през януари.

Далеч по-съмнителни са твърде скромните 26-те хиляди спестявания от заплати на Бойко Борисов, но никой журналист не смее да пита  наистина ли има само толкова пари и с какво си е платил операцията на скъсания менискус в супер скъпарската частна клиника. Или са му я направили безплатно в знак на обич и направо всенародна любов?

По същия начин бе отминат фактът, че спортният министър Красен Кралев забравил да си декларира огромната къща в „Драгалевци“ цели две години и чак сега забелязал, че я притежава. И надлежно я вписал, но в същото време добавил кредит за около 400 хиляди лева. Ако я е купил на изплащане преди  четири години, така ли не  покрил нито една вноска? Там нещата направо вонят, но „будните журналисти“ спят.

А милионите на Пеевски? Цели 80? Само част от медиите ги споменаха, а после бързо замълчаха. Единствени от фрогнюз изчислиха, че ако е спестявал от заплати, трябваше да има колкото премиера. Сума, в която пък ние дълбоко се съмняваме. И в премиерските пари за черни дни и в Пеевските.

Няма смисъл да изброяваме кой какво е декларирал? Защото от Сметната палата пък изобщо дори не отвориха уста да кажат, че декларациите подлежат на проверка и ще я започнат. Смеят ли да го направят? Твърдо нье!

Ще се гледа само в паничката на президента.

Ще се следи всяка негова стъпка!

Ще се посяват семената на съмнението всеки ден!

Защото доверието в него продължава да расте, а на Борисов да пада.

Пък Бай Х*й се е нацелил в мястото му и ще се бори до последния си менискус!

И ако утре завали, или грее слънце, бъдете сигурни! Радев е виновен! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. balgarskia orban koito ste spasi balgaria ot izchezvane e aleksandar simov i ste raboti v sinhron s general radev za blagoto na naroda

  2. Absoliutno prawilno!
    Plevneliev ne se li nagushi dostatachno s 7 imota za milioni?

    Sega Radev mu stawa neudoben!

    Evala za statiata

    A predi malcha kato putka, izhwarliha go

    I wze da djafka?

  3. Абе, Радев, как ги търпиш тези гнусотии по твой адрис. Ти си първия човек в страната, а освен това и върховен главнокомандващ. Изпрати една рота на Дандуков 1 и ги изпоарестувай всичките да се научат на възпитание и уважение. Ние, народа, ще ти подкпепим.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *