Висша мода: Андреа прави кичозни рокли за абитуриенти

АндреаАндреа се втурна в модния бизнес, който развива от известно време и упорито рекламира рокли за абитуриенти с нейната марка. 

Естествено, роклите са тип тежка чалга, с огромни деколтета, окичени с шарении и както е написала певицата с „оригинални“ камъни „Сваровски“. Колкото повече, толкова по-скъпи и по блестящи и по…безвкусни.

Но не така мисли самата Андреа, която дори не е наела манекенки, а сама представя одеянията си, като се е наснимала с половината и е пуснала цял рекламен клип. На нея й стоят добре, понеже са съобразени с огромните й силиконови бомби, но някоя по-плоскогърда абитуриентка трудно би могла да ги облече.

Всички, които си падат по кича, са харесали тоалетите на чалгаджийката и безумно лъскавите аксесоари към тях, които биха накарали стадо щрауси да изпадне в амок.

На предложението Андреа да дари един тоалет на момиче-сираче, певицата се прави, че не го вижда. Тя е направила модната си марка да печели, а не да дарява.

Стилисти обаче критикуват тоалетите и смятат, че са прекалено сценични, прекалено блестящи или накратко казано, фолкаджийски.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *