Виктор Калев бесен: Нямам любовник, не си измисляйте!

ВикторВиктор Калев яростно отрече  слуховете, че има сериозна интимна връзка с мъж.

Преди няколко седмици папараци го щракнаха в недвусмислена близост със снажен и симпатичен младеж в центъра на София. Двамата демонстрираха близки отношения. Съвсем логично плъзна мълвата, че между двамата явно има по – специални отношения, а не случайно познанство.

Виктор Калев обаче се кълне, че младият мъж, с когото са го щракнали, не му е никакъв любовник, а просто приятел. Двамата имали съвсем различни  отношения. Даже младият мъж бил семеен, живеел в малък град и станал за резил сред приятелите си след публикацията на снимките. Не смеел да излезе на улицата, всички го сочели с пръст и го наричали педе*аст.

Обяснението, което дава Калев, е доста интересно – двамата влезли посред бял ден в жилищната кооперация, понеже  там имало нотариална кантора, а те трябвало да подпишат сделка за продажба на кола. Дали  наистина е било така и каква кола са си продавали един на друг двама приятели, не е много ясно.  Факт е обаче, че  приказките и съмненията за сексуалната ориентация на Калев се носят от години в арт средите, а той пък няма свое семейство и дълги връзки с жени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *