Вижте НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЕРГЕНИ, заради които жените са готови да се бият:

ергениКласация на свободните и най-желани от дамите български мъже изстреля на челно място Криско и Ники Михайлов. С тях жените най-много искат да си легнат в кревата, а ако им се отдаде тази възможност – и да ги заведат под олтара.

Навалицата около Криско е най-голяма,  след раздялата му с Ася Капчикова и триумфалното му завръщане в отбора на свободните мъже.

Немалко точки от категорията „шоу бизнес“ е получил и вечният ерген Орлин Павлов. Усмихнатият певец има тълпа от фенки, които биха дали всичко за една страстна нощ с него.

От актьорите пък най-желани като креватни партньори са Бойко Кръстанов и Калин Врачански. Калин е заявил, че няма да се обвързва, но това не пречи на мераклийките да го преследват непрекъснато с надеждата, че ще им излезе късмета. Досега този късмет имаше само колежката му  Силвия Петкова, която и по признания на самия Врачански е голямата му любов. Но преди години двамата се разделиха. А връзките му от тогава насам са еднодневки.

Сред спортистите в класацията най-желан е Ники Михайлов заради славата си на добър любовник и тлъстата си банкова сметка. Търсен е и Валери Божинов въпреки лошата си слава и двата си развода. Явно дамите смятат, че имат още какво да издоят от него.

Безспорно много от жените мечтаят и за Григор Димитров, но той си пада по супермацки и то чужденки. . След раздялата си с Мария Шарапова Гришо започна страстна връзка с кака си Никол Шерцингер. Все още се намират дами, които въздишат и по Кубрат Пулев, въпреки че е обвързан от осем години с Андреа.

Политиците също не са за изпускане. В класацията  най-много гласове събра депутатът Мартин Иванов, известен повече като Данона. Преди да влезе в НС той имаше връзка  с Анелия, но бързо я приключи. Много тачен и търсен е и националиста от ВМРО Ангел Джамбазки.

В категория „Бизнес“ най-търсен е Вълчо Арабаджиев.  Той е наследник на богатата хотелиерска фамилия Арабаджиеви, помага в семейния бизнес и развива свой собствен с известна столична дискотека.

След него се нареждат Борислав Комсийски и Демир Доган, следвани плътно от Димитър Тодоранов, който дълго време беше гадже на Ели Гигова и е мецанат и добър приятел на Лили Иванова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *