Вижте кои са ВИП-овете, които влизат в Брадъра

игра ч„ервениПодборът на випове тази година за Брадъра е повече от странен.

Със сигурност в Къщата влиза дует „Ритон“. Катя и Здравко отдавна дадоха съгласието си и то за хонорар 60 хиляди лева общо. Двамата са интересна двойка, но и скучна откъм скандали и разправии и няма да са като Жени и Тачо. Драго Чая се спряга с тях, но до последно той го увърта и е с единия крак вътре, с единия вън.

Плеймейтката Светлана Василева, известна повече като Гонзовица, ще тръска руси къдрици, а черни ще размята моделката Моника Валериева. Двете са достатъчно скандални и само разказите им ще могат да запълнят цялото предаване. Пък ако и се скарат в Къщата, както се карат в действителния живот, направо ще бъдат бингото за продуцентите.

Ще има и фолкпевици, но този път от старата школа. Едрогърдата Сашка Васева ще си съперничи с колежката си Луна.  Дано и да не запеят, защото ще изгонят половината зрители. Те също имат какво да покажат, особено в деколтетата си. А Сашка може с часове да разказва за избягалия си мъж.

Катя Близнакова, която се омъжи за грък, ще издава тайни от личния си и светския живот, а Джордано, който не е ясно от какъв пол е, ще е представител на евроатлантическите ни ценности.

Очаква се да влезе и  Кичка Бодурова срещу баснословен хонорар, но още не е дала съгласието си. С нея певиците вътре ще станат цял хор.

Кои са мъжете-участници обаче от продукцията все още пазят тайна, но със сигурност ще има спортист.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *