Вижте в какъв лукс живеят министрите ни! Ще познаете ли чий е този палат?

Министрите ни в никакъв случай не са просяци, но се оказва, че някои се къпят в  лукс, характерен за милионерите от Холивуд.

Преизбраната за министър на туризма Николина Ангелкова също не пада по-долу и докато събаря заведения по плажа, вечер се прибира в имение, достойно за сценарий на филм със заглавие „Как живее родната политическа класа“.

Тя  била домошар по душа, а къщата й била истинска крепост в буквалния смисъл на думата . Семейният палат на министърката е построен в квартал „Драгалевци“, близо до теменужките на Иван Костов,  а от него се открива красива панорама  към полите на Витоша, без да пречат високите блокове на комплексите и панелните кутийки, където се гъчи и изнемогва електоратът.

Къщата, разбира се, е на два етажа и има такъв голям двор, че в него спокойно могат да се построят още две подобни къщурки и пак да остане място за басейн и поляна за барбекю и игра. В моментът дворът е засят с райграс, за който се грижи специален градинар. Спецът по градините е засадил борчета, храсти и разбира се, характерните за ГЕРБ магнолии. Тези на Николина надминавали по височина магнолията на Борисов и предизвиквали завист у шефа й, който обаче не можел да я накара да си ги подкастри.

Вътре къщата е също като от списание. Спалните са на втория етаж, като има отделна за дъщеря й,  и друга за гости, извън семейната. На първия етаж са кухнята, кабинетите на двамата съпрузи,  стая за игра на детето и разбира се, огромен хол, който просто вони на богатство.

Специално изработена камина от известен майстор, топли цялото помещение през зимата, а масата, столовете и всички останали мебели били от първокласен дървен материал, направени по поръчка и изкуствено състарени, за да изглеждат антични.

Ангелкова се похвали, че има удобни фотьойли и там рано сутрин пие кафето си и планира деня си, наслаждавайки се на Витоша, а през лятото отмаряла на верандата, която също е обзаведена по последния писък на модата.

В хола, антрето и почти навсякъде почти нямало място на стените от  картини. Целият дом наподобявал артгалерия. Това пък била голямата страст на съпруга й Христо, който е в управлението на фирма за продажба на луксозни имоти.  Явно вече толкова е насмогнал на харчовете си, че е преминал към колекционерство. Доста скъпо хоби, между другото.

Но докато жена му оправя държавата и стои до рамото на Борисов, какво да прави човекът, освен да си намери някакво хоби?

И без това за дъщеря им Далия има наета бавачка, а друга жена се грижи в двуетажния дом да е чисто и да няма прах по картините.

Целият имот е опасан с висока ограда, показват снимките на имението.

Уж министрите на Борисов са хора от народа, но от коя част на народа?

Във всички случаи не от тези, които живеят в панелки, тъпчат се сутрин в автобусите, за да отидат на работа и едва смогват да си платят сметките за ток и парно.

Всъщност има ли някой от МС изобщо, който живее като обикновен българин?

Политическата класа и олигархията все повече се отдалечават от народа и демонстрират лукс, без даже да го крият. Магнолии, картини, морави, високи огради, а зад тях думбази, за които България е дойна крава, а хората просто електорат.

Цецка обядва за 1500 лева, Лилито показва чанти за 16 хиляди лева, Ангелкова се хвали с имението си, през оградата на Борисов пиле не може да прехвръкне, Цецко се шири в шест апартамента, Валери Симеонов в мотел, Томислав Дончев пръска хиляди за сватба, Красен Кралев води любимата си в най-скъпите курорти, а през ваканциите всички потъват в чужбина, кой в Париж, кой във Венеция.

Ангелкова е още млада в политиката, но и тя не пада по-долу в лукса.

И всички групово богатеят, а днес Горанов обясни, че половината българи живеели под социалния минимум.

Засрамете се, бе хора!

Нагло е да демонстрирате богатството си на фона на ровещите в казаните несретници.

Толкова сте се самозабравили, че единствено революция може да ви измъкне от еснафското охолство и демонстрацията, че сте богоизбрани.

Избрани сте да работите за този народ!

А вие го правите само за себе си!

Докога?

Чакайте ни наесен.

Ще ви изметем!

Обещаваме!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

28 коментара

  1. Завистлив. Ама само едно дете ли има? Явно няма пари горката да отгледа поне още едно. Най-багатите хора или нямат или имат по едно дете , а иначе сме в демаграфска криза.

  2. Георги Прокопов
    Що се отнася до измитането – това няма да се получи, защото българския народ е заспал и изобщо не е на ясно, какво се случва.Живеят в охолство не само министрите, депутатите и т.н. Но никой не ги пита тези „другари“ от
    къде средствата, т.е. парите за построяване на палатите, и тяхното обзавеждане, за автомобилите, които карат и притежават. Никой няма и да ги попита. А всеки може да си направи една проста аритметика с получаваните месечни доходи могат ли да постигнат това развитие – финансово.

  3. Грозно е. Народът умира от болести и глад, управляващите тънат в разкош. За да имаш такъв двор с такава ограда, ти трябват два милиона само за имението. За да имаш хоби да колекционираш картини, ти трябват два пъти по толкова. Министерската заплата е 4000 лева. Каквото и да работи мъжът й, сметката не излиза без далавери и то огромни.

  4. Какво да коментирам? Наяла се въшка, излязла на чело!

  5. ПРОКОПОВ:Защо ги нричааш „другари“? Аз съм с 45 кв.м.гарсониера. Какъв“другар“ съм на Ангелкови???

  6. ПРОКОПОВ:Защо ги нричааш „другари“? Аз съм с 45 кв.м.гарсониера. Какъв“другар“ съм на Ангелкови???

  7. Тая коза не е изключение. Ама ние сме виновни ! Революция му е майката ! Вън наглеците от властта, вън от комфорта и лукса ! В тая тъпа БълХария може ли да има един нормален управник ?!От нас зависи.

  8. Мии то ние сме си вновни тези които гласувахте за ББ сега ще мълчите.Ама то и други да са на същият х………клон ще сме.Затова сега кво сме им завадили очите.Къде къде преди35 години животът ни беше на ръба ,а сега свобода и райски живот .Кво искаме още ,магазините пълни стоки бол кво сме заревали за чуждото нещастие.

  9. Това Баба Яга ли е? Не я пращайте поне в ЕС, че ще вземем още едно първо място.

  10. Станислава Славова, завист – при това много болезнена струи от думите ти. Звучиш, като съвременен хунвейбин.

  11. Ангелкова е грозен кържжалийски травестит, дружка на известната Андрияна, дето д-р Персенски й смени пола. Тая тъпа селска пача си е повЕрвала, че от ебливо помакинче, се е превърнала в софийска аристократка…..

  12. Не коментирам външния вид на министърката, но питам с колко заплати можеш да си позволиш само този двор с размери на футболно игрище в полите на Витоша, където парцелите струват майка си и баща си? Явно Борисов си назначава министрите по талант за крадене!

  13. Защо е тази завист?Нека са богати управляващите!Ако са бедни ще крадат като за последно!Всички не можем да сме богати.Ако добре си върши работата за която са я избрали ,ще направи и част от останалите богати.
    Всички не са с еднакъв умствен потенциал.Затова не можем да сме равни.Трябва всеки да мисли как да подобри своя живот,а не да наднича зад чуждите дувари.Прекалено много завист и злоба има в нас,което е много лошо.Животът е кратък и от нас зависи как ще го изживеем.Не всички богати хора са щастливи към това трябва да насочим мисълта си.Да бъдем щастливи без да сме богати.

    • Не е завист. С честен труд това не може да се купи. По-скоро е ненавист към ненаситните крадци!

    • Не си в час, Алексиева! Тия специално, наяждане нямат. Колкото и да имат, имат ли възможност- крадат! И ще крадат, докато някой им позволява да го правят! Тях ги оправя само дървото, защото, съд за тях няма!3

    • Съгласна съм с гореизложеното. Я, да надникнем в детството. Дали родителите и са я отгледали в такъв лукс и как за 20 години съзнателен живот се достига това. Да е жива и здрава и да се радва на разкоша в който живее, но съседите и казват друго.

  14. Като я видях на снимката помислих,че още живее на някое дърво!!!

  15. Човечеството винаги се е деляло на хора и паразити.Паразитите нямат насита гушат се до пръсване и за още се оглеждат.Във всяко общество е така…храним си ги ,пият ни кръвта и така ще бъде.Песимистка съм…нали?Това е така,защото много съм живяла и…много съм видяла.

  16. ХОРА ,ОПОМНЕТЕ СЕ ..ТОВА Е САМО СЪН ,ИЛЮЗИЯ ОТ ,КОЯТО СКОРО ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ И ОТ НЕГО НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО …

  17. По-.добре да помислим. как да подобрим живота в България–?ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ ,ЧЕ ПЪТЯТ ПО,КОЙТО Е ТРЪГНАЛА СТРАНАТА НИ, НЕ Е НАЙ-ПРАВИЛНИЯ…..

  18. Тези от „Наш дом“ пак ви прецакаха с неверна информация! Чешете си езиците!

  19. Чудим се защо няма реклама по немские телевизии за нашите курорти,Германия е огромен пазар за нас, а то било,защото министрите на туризма си построявали палати да живеят охолно пък ние чакаме да се напълнят курортите ни да спечелим нещо-ето отговора!

  20. Как пък всички министри се оказаха милионери! Как става тази магия? Голямо крадене, братя българи! Голямо крадене и дване по десет кожи от народа!

  21. е, министърът на вътрешните работи живее в блок в квартал, не са всички. но пък горанов и той живееше в панелка в квартал и детето му ходеше в кварталната детска градина и изведнъж отхвърча нависоко.

  22. На всичките бабите им са живяли на село, но хоп – внуците вече са новата буржоазия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *