Взимат детето на Жана Бергендорф!

Жана
Жана на излизане от ареста

Има голяма опасност детето на Жана Бергендорф да  бъде отнето, гръмнаха медиите.

Това ще се случи, ако  се докаже, че не е способна да се грижи за него заради  системна злоупотреба с наркотици. Делото ще бъде заведено от съпруга й Стефан или от Агенцията за защита правата на детето по преценка. Предстои и психиатри да дадат компетентното си мнение дали Жана е закоравял наркоман.

Скандалът с певицата, която във вторник бе арестувана, след като  предизвика катастрофа, се разраства. Стана ясно, че катастрофата е предизвикана под влиянието на солидна доза кокаин, след направен полеви тест за наркотици. Взети са и изследвания на кръвта й, резултатите от които ще станат ясни следващата седмица. Ако са положителни, тя ще бъде съдена по бързата процедура.

В зависимост от степента на наркотизиране, детето може да й бъде отнето и присъдено на бащата, или на майка й.

Още като излезе от ареста, Жана призна, че е наркозависима и и иска да се лекува. От „Вирджиния рекърдс“ намекнаха, че може да я изпратят в наркокомуна.

Вечерта след излизането си от ареста тя демонстрира перфектни семейни отношения и пусна снимка как със съпруга си празнуват рождения ден на малкия Леон.

Адвокатът на певицата все още се въздържа от коментари какво ще се случи.

По повод скандала Мариана Попова излезе с унищожителен пост във Фейсбук, в който написа, че не разбира хора, които имат всичко, даден им е шанс за кариера и бъдеще, а те го пропиляват и започват да деградират, друсайки се с наркотици.

Не всички бяха съгласни с поста й и някои започнаха да обиждат самата Мариана със съвет да си гледа нейната западаща кариера. Други пък й заявиха, че патка като нея не е наясно какъв тежък проблем са наркотиците и колко зверски физически и психически усилия се искат от наркозависимия да ги спре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/VxTsoyS-cxo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *