Благо Георгиев заплашен с Тежък Побой! Вижте от кого:

Благо и ЕсмерБащата на Есмер Омерова сериозна е заплашил  зет си Благой Георгиев с бой и отлъчване от семейството.

Причината е, че футболистът отново остави бременната си съпруга и пристигна в България, уж да урежда футболните си проблеми.

Якият татарски род поставил ултиматум на Благо, или да стои с жена си, или ще му теглят такъв бой, че няма да може повече да играе футбол след това. За мюсюлманското семейство било немислимо един младоженец непрекъснато да пътува, а жена му да стои сама, при това бременна в последните месеци. Тя си иска мъжа до себе си, той трябва да я обгрижва, да се обади на Бърза помощ, ако нещо се случи! Вместо това ние я гледаме, а тя е тъжна и плаче, ядосвал се бащата.

Когато Благо за втори път решил да се върне в България и да изкара тук около месец, татаринът побеснял. Есмер се разплакала, а Благо казал, че е много важно за кариерата му да се прибере в България.

Най-лошото било, че папараците дебнат в София Джизъса и цял свят разбира от родните медии къде си търси работа у нас и къде прекарва нощите си палавия футболист. По клубове, но не футболни а чалга… и с много приятели и свежи и апетитни мацки.

Това било жестоко оскърбление за семейната чест, татарите са гордо племе и целият род бил решен  да постави блудния зет на мястото му.

Сега футболистът е в България, но не смее да шукне и дори да подаде носа си в дискотека, тъй като снимките ще стигнат до жена му, а съответно и до баща й.

Запознати смятат, че този брак няма да го бъде, Благо е свикнал да си оставя жените и да си развява коня, а после да се прибира ни лук ял, ни лук мирисал при тях. Есмер обаче е прекалено горда да се примири с ролята на вечната Пенелопа, затова смятала след раждането да подаде молба за развод и буквално да разори неверния си съпруг. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Abis4HMUK_0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *