ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА МОБИЛИЗАЦИЯ!

Естония щяла да си връща на Зеленски безценните съкровища, които хазарският режим в Киев й подари – украинските „бежанци“ в мобилизационна възраст. Естонските власти щели с радост да съдействат на Зеля да си прибере вересиите.

Иска ли питане! Няма държава в Европа, пропищяла от украинските наглеци, която да не иска да се отърве от тях.

Колкото до мен, с удоволствие бих върнала на Зеля не само гуляещите в България мужики-азовци, но и синьо-жълтите девушки и тьотки, които ни оглозгаха до кости и които хрантутим в продължение на две години, получавайки от тях за благодарност ругатни и „миротворчески“ закани. Нека си върнем на Киев това разпиляно по нашите курорти богатство, ведно със секс-труженичката Илаш-чук ( Чук-чук – както би казала адв. Е. Гунчева ), чието пребиваване у нас в ролята на „посланик“, е тлъста гавра със страната ни. В добавка можем да харижем на Зелен-чук целокупната „сглобка“, начело с дъртия петлюр Тагаренко. И цялото войнство от жълтопаветни цървули с украински знаменца по профилчетата и общинските фасади.

Нима можем да си пожелаем по-прекрасен коледен подарък от това да видим как цялата тая напаст се изнизва отвъд границите на България и се отправя на фронта да воюва с Русия? Нали много я мразите тази Русия, бе! Обличайте униформите, грабвайте байраците и бегом-марш. „Слава Кокаине“!

Чемодан – вокзал – а там руски снайпер и… Честита Коледа!

Размечтах се.

Но като помисля, че един милион малоруски младежи бяха хвърлени на заколение от киевските сатанисти, за да напълнят гробищата или да се превърнат в ненужни отпадъци-инвалиди – а украинстващите хазарски паразити, нарочно пропуснати да изфирясат от Украйна, през това време плюскаха, пиеха, хвърчаха с майбасите си и тероризираха евространите-„гостопремници“, си казвам:

Леле, тая няма да я бъде. Никаква мобилизация на „бежанците“ няма да се състои. Това е поредният блъф. Зеленски ще мобилизира жените в Източна Украйна, от девочки до бабушки, но не и тия „хлопци“, които в момента беснеят из България и целия ЕС. Те са тук по друга програма. Онази на НПО-веригите на Чичко Сорос. Предвидени са да бъдат шпиц-командите на настъпващия фашизъм в Европа. На тези „миротворци“ ще се крепят Парапет Киро с мъжете, кака Асенка, Лорер, Паси, Гномчо и де що има представители на животинския свят – Мравояд, Плъх, Жираф и Глиган.

На мястото на Паметника на Съветската армия ще бъде издигнат паметник на Бандера.

И Естония да не си прави илюзии.

Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. МоГилизация.

    Приватизация – Цифровизация – МоГилизация

  2. Парапет Киро с мъжете, това ми хареса. А иначе и аз се размечтавам Магаренко да поведе нашенските геройски укрозащитници в още по-геройски бой в Украйна, но както се казва във вица, ха дано, ама надали.

    • Какъв Тагаренко, той няма ни достатъчно високо звание, ни квалификация на строеви офицер, виж негова смърфостуйност, женераль Йода, може да поведе всичките джедаи на посолствоТО, да спасяват закъсващите „войни на светлината“ обсадени в Авдеевка, толкова два „Кугъра“ ще се намерят да ги стоварят там.

  3. Магаренко е един малоумен шут в „кралството“ управлявано от говедарското посолство. Явно не е ставал за нищо, когато се е натиснал да облече военна униформа, защото в мирно време всяко магаре (магаренко) се натиска да тегли бойна колесница. Завършил е пеликански профил в Долна Митрополия и единственото му постижение е да се продава. Де на нато, де на бандеровските нацисти или на еничарите от дпс.
    Защо мърсиш името на Български Офицер, бе УРОДЕ?
    Наистина ли този кретен си мисли, че ще се намери Истински Българин – не циганин, дебил или някой от „джендърите“, който да стреля срещу Русия и Руснаците.
    Боклук мръсен – ходи да се биеш ти лично и дано някой Руснак отърве България от уроди като тебе.

  4. Честито Рождество!
    Перото Ви е балсам за душата.
    Бъдете всички живи и здрави, да бъде и пребъде България!
    И запази Господи чедата си с твоя кръст!

  5. Честито Рождество, скъпа Мина! Желая Ви здраве, успехи и все такъв светъл огън в душата и словото! А на България – да има повече дъщери като Вас!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *