Страхил Ангелов за проф. Григорова, украинизацията на България и фарса на дехуманизираните розови деграданти

Академичният съвет на Софийския университет се разграничава от интервю на проф. Дарина Григорова пред сайта „Поглед инфо“, защото било проруско! Т.е. тези „будители“ заклеймиха и стигматизираха свой колега, който отказва да участва в общия хор и да налага на студентите си украинска пропаганда, която в момента е превърната в официална държавна политика на България и съвсем естенствено е впрегната и науката.

Фалшифицират се данни по езикознанието, етнографията и историята, за да се денационализира народа ни или поне част от него, за да може да прегърне всякакви псевдокаузи. По този начин се измислят и утвърждават нови нации, като украинската, от които се нуждае съответната геополитическа конюнктура. От всякъде ни се втълпява, че нашата съдба е неразривно свързана със съдбата на нашите съюзници, в случая Украйна и че не може да има никакво колебание относно пътя, по който вървим. Винаги е било така и така ще е и в бъдеще. Въпросът е колко устойчиви ще се окажем в крайна сметка ние българите.

Унищожаването на Паметника на Съветската армия и изродската торта на ДБ например, са фрагменти от механичното копиране на украинската пропаганда, която Киев ползва особенно агресивно след преврата от 2014 година! Затова и мнозина твърдим, че България се „украинизира“. Това обаче у нас се превръща в жалък фарс, защото невежеството и липасата на талант у дехуманизираните деграданти, които се явяват най-яростни и гръмогласни рупори на украинския наратив, им пречи да проумеят, че нашата култура, бит и душевност няма скоро да приемат русофобските постулати, които ни натрапват, за национален идеал.

Въпреки това колкото повече напредва руската армия на Източния фронт, толкова по яростна и безскрупулна става украинската пропаганда налагана у нас чрез едно хиперактивно малцинство, което е проникнало във всички сфери на живота ни.

Всъщност предисторията на този обществено-политически фарс е доста назад във времето – още в самото начало на т.нар. „преход“. Първо последователно обявиха османското петвековно иго за съжителство и присъствие, впоследствие посочиха освободителите ни за окупатори и агресори. А антикомунистическата пропаганда, която служеше като основен мотив за съществуването на определени фаворизирани от западните посолства групи, неусетно се изроди в яростна русофобия, въпреки, че Руската федерация след разпада на СССР е капиталистическа страна, подчинена на либералния „свободен пазар“.

След паметниците и историята, която се свързва с тях, неминуемо ще дойде ред и на религията ни, следващият рубеж на розовите хунвейбини. Никакво православие не е нужно на социопатите, които ни налагат тяхната нормопатия, напротив, всякакви религиозни темели и устои трябва да бъдат премахнати, а историята на всичко да се пренапише така, че да отговаря на „съвременните“ изисквания – новото нормално!

Ама няма да им се получи и ще си останат малцинство! Прекалено агресивно и натрапчиво се иска от нас да се съгласяваме с неща, в които не вярваме. А и тези „нови революционери“ пред очите ни потъпкаха паметта на родителите си и станаха проводници на една антихуманна идеология и политика, която няма как да добие необходимата популярност, а и не на последно място колелото на историята не се върти в тяхната посока….. Всичко това съвсем скоро ще бомбира като недобре стерилизиран компот от горски плодове.

Относно проф. Григорова и заклемяването и от академичния съвет на университета, за мен най-показателно и тревожно в тази ситуация е пълната тишина от страна на нейните студенти. Ако сред тях има някой, който би искал да изрази мнение или позиция, нека се свърже с мен и ще получи трибуна.

Иначе „учените“ бързат да се позиционират, защото правоверният украинец Денков обяви, че след „ротацията“ ще става вицепремиер и министър на образованието и в този ред на мисли безгръбначното поведение на съвета им не ме изненадва.

Страхил Ангелов, журналист и политик. Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Най-добре публикувайте списъка на нищожествата, подписали украинския парцал, ние ще ги наградим персонално, като дойдат братята! Това са вредни хора и ще бъдат утилизирани.

  2. Ами като сме залюбили укронацистите, дайте да продължим по техния път:
    – Забрана да се ползва друг език, освен Български, терор за тези, които ползват различен език
    – Преследване на малцинствата
    – Вън безродниците от парламента и властта
    – Терор на мангалите и т.н.
    – Забрана на етнически партии
    – Забрана за НЕ Българи да се кандидатират за органите на управлението
    – Всеки един свързан с чужда държава да не бъде допускан в политиката.
    Само че на тази база трябва (Дай Боже) да изхвърлим 2/3 от парламента на боклука

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *