Версия: Руският самолет най-вероятно е взривен

катастрофа самолетАмериканските експерти от частната аналитична агенция Stratfor са на мнение, че най-вероятната причина за катастрофата с руския пътнически самолет  А321 над Синай е станала заради  взрив на борда.

Агенцията публикува специален доклад, в който се анализират всички възможни причини за трагедията. В него  се посочва, че не става дума  за техническа неизправност на самолета. Катастрофи по тази причина стават обикновено по време на  излитане или кацане, докато тук е станало по време на полета.

Данните от черните кутии пък вече показаха, че лайнерът не е ударен от ракета и не е имало никакво външно въздействие върху него. Необяснимо е и пълното мълчание на пилотите през последните три минути, когато машината е падала. Те не са издали никакъв звук и най-вероятно са били безпомощни или мъртви. Няма знаци за хаос или викове за помощ в пътническия салон. Труповете са намерени седнали на седалките със закопчани колани.

Взрив вътре в самолета е най-вероятна причина за трагедията в небето на Египет. Експертите твърдят,  че нивото  на безопасност в летището на Шарм-ел-Шейх е почти нулево и има възможност  взривно устройство е било качено на борда или от човек-камикадзе в ръчния му багаж,  или в чанта, качена по лентата в багажното отделение.

Засега обаче  няма открити следи от взривно вещество, което озадачава мнозина,  но  спътник на САЩ е засякъл топлинно излъчване в района на катастрофата, което  би могло да е  следствие от взрив. Много теории има за гибелта на пътниците и най-страшната въздушна катастрофа досега с руски самолет, обаче все още няма категоричен отговор за причината.

При аутопсията обаче са открити много трупове с травми от взрив и изгаряне, които са стояли в задната част на самолета, разпространиха руските агенции.
https://youtu.be/AHe-d8KDNS0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *