Чичото на Лазар Колев заподозрян за убийството на сестрите Белнейски – с видео

sestri Bel
Сестри Белнейски

Чичото на Лазар Колев, убиецът на сестрите Белнейски, също е замесен в престъплението. Делото, което трябваше да започне до края на тази година, може да се забави за пореден път. Разследващите са поискали нова отсрочка, за да съберат улики срещу Паун Лазаров – роднината на 29- годишният пазарджиклия, който отне живота на ученичките по собено жесток начин.

На 31 януари 2006 цялата страна беше потресена от трагичната смърт на Роси и Хриси Белнейски. Двете момичета бяха открити захвърлени в местност близо до Пазарджик – изнасилени и после зверски пребити с камъни. В хода на разследването бяха допуснати много грешки, които забавиха разкриването на извършителя на злокобното деяние. Това породи много хипотези и версии, които имаха

Местността, където бяха открити телата на сестрите
Местността, където бяха открити телата на сестрите

своята логика, но така и не доведоха до намирането на престъпника.

Едва в началото на 2009 криминалистите попаднаха на гореща следа, която ги отведе до истинския убиец на Белнейски – рецивидистът от Пазарджик Лазар Колев. В подготовката на материалите за делото, обаче става ясно, че извергът не е действал сам.

Паун Лазаров, чичото на убиеца, е един от най- заможните хора в Пазарджик. Притежава хлебозавод в града и не веднъж е прибирал сина на сестра си и му е давал работа. Според работната версия, в нощта на убийството Лазар Колев завел непълнолетните момичета в дома на чичо си – огромен палат в пазарджишкия

Адвокат Марковски защитава Лазар Колев
Адвокат Марковски защитава Лазар Колев

квартал на богатите „Писковец”. Чичото също е насилил ученичките, а после заедно с племенника си са ги убили и са прикрили следите от страшното престъпление.

Проблемът е, че разследващите все още не са открили генетичен материал от Паун Лазаров. Затова са поръчани още експертизи в Англия и САЩ. В дома на чичото вече не могат да се намерят следи, че Роси и Хриси са били там.

Лазар Колев в момента излежава присъда в пазарджишкия затвор. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *