Уж мъжемелачката Камелия имала само двама креватни партньора в живота си – с видео

kam1
Камелия

Секс символът на чалгата Камелия е имала само двама интимни партньора в живота си! 39- годишната звезда, която дълги години поддържаше имидж на мъжемелачка, сама развенча мита за себе си. Всъщност сексбомбата се оказва с доста беден креватен опит, но никой не би си го помислил, ако съди от горещите й клипове и еротични фотосесии.

Слуховете за разюздания полов живот на певицата бяха подсолени от покойния Георги Стоев, който в книгите си определи Камелия за „ най- скъпо платената курва във фолка”. Бившата мутра – писател много

Камелия и Цветин работят вече за бебе
Камелия и Цветин работят вече за бебе

убедено разказваше, че „Мис Чипровци” взела от арабин 40 000 лева за едночасов секс сеанс. Измислица навярно базирана на песен от началото на кариерата на блондинката в „Пайнер”.

Истината обаче далеч не е толкова пиперлива. С първото си гадже, момче от Кюстендил, Камелия е имала само платонична връзка – държали се за ръце и ходели на кино. Вторият приятел на изпълнителката, батко с няколко години по- голям от нея, е първият мъж, с когото е спала. Връзката им е продължила близо 9 години, но накрая се разделят. Голямата любов на Камелия е Цветин, с когото са заедно почти от 10 години и няма признаци скоро да се разделят. Въпреки че той е

Кой би предположил, че е имала само две гаджета
Кой би предположил, че е имала само две гаджета

по- млад от нея, двамата се допълват идеално. Цветин се изживява и като неин мениджър. Камелия е твърдо решена, че той ще е баща на детето й.

Междувременно, опитите на звездата да се докаже в ново поприще – като тв.водеща, засега изглеждат успешни. С появата на предаването й „Споделено с Камелия”, рейтингът на ТВ 7 изведнъж скочи трикратно. Въпреки обвиненията, че копира „Искрено и лично” на Миглена Ангелова и не особено убедителната й роля на водеща, зрителите с надежда очакват полата на звездата да падне още веднъж. Породиха се съмнения, че навярно случайният гаф, всъщност е бил добра инсценировка за реклама на ток- шоуто.

Ето го и гафът, който вдигна рейтинга на предаването и телевизията. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.