Лобистките гафове на ГЕРБ!

gerb
Лобистките гафове на ГЕРБ

След близо година управление на ГЕРБ, най- после стана ясна тяхната политическа програма- защита на лобитата, които ни помогнаха да дойдем на власт. Не е кой знае каква изненада, тъй като всички преди тях правеха същото. А не трябваше да е така! Бойко и хората му трябваше да изненадат приятно българите.

ГЕРБ – една партия, сформирана около  светлата личност на г-н Борисов. Кои всъщност са тези хора, никой не знаеше. Оказаха се просто едни нагаждачи,

Дори ГЕРБ не обръщат внимание вече на лидера си
Дори ГЕРБ не обръщат внимание вече на лидера си

търсещи начин да влязат във властта и да се облагодетелстват. А и да помогнат на свои близки да се облагодетелстват. Ето някои от най- скандалните лобистки гафове на ГЕРБ.

Цецка Цачева, юристката от Плевен не се ползва с голямо уважение в родния си град. Кметът Найден Зеленогорски лично е изпращал писмо до Бойко Борисов, за да го посъветва да не разчита на леля Цецка, тъй като тя е готова да погази професионалната етика, но да си напълни джобчето. Бат Бойко обаче не просто не го послуша, но и я направи шефка на парламента. Няколко месеца по- късно става ясно, че напористата плевенчанка вече е наредила съпруга си на висок пост в „Булгартабак”.

Светлин Танчев, който освен че отговаря за европарите, се оказа и много разкрепостен в мисленето си. Става въпрос за скандалната промяна на закона за

Цецка и Фидоска - плевенско- монтанската ламя
Цецка и Фидоска - плевенско- монтанската ламя

наркотичните вещества. Тогава ГЕРБ много хитро се опитаха да погазят закона и да подменят текст, вече гласуван в народното събрание. Услугата беше чисто обслужване на алкохолния милиардер Миню Стайков. Позволи се реклама на наркотици, но ако името им е сменено с някой по- алегоричен синоним- точно случаят на водка „Мери Джейн” и листенцето марихуана на етикета.

Монтанското чудо на природата Искра Фидосова също най- безцеремонно проявява нахалство. Нотариуската се опита да прокара специален закон, обслужващ нейният личен интерес- нотариуси, избрани за народни представители, да могат да продължат да работят в канторите си. Номерът не мина, но дебеланката пак си прави, каквото си знае – макар и незаконно, продължава да обслужва клиенти в кантората си.

Гласуването на закон за ГМО- тата челно сблъска няколко лобита в ГЕРБ. Екоминистърката Нона Караджова се опита, чрез измама, да разреши генно- модифицираните организми у нас. Тънката й лъжа, че така иска ЕС обаче не хвана декиш и кампанията на Караджова пропадна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.