Венета Райкова: Сама напуснах, имах проблеми с продуцентите си

Венета басейнВенета Райкова категорично отрече слуховете, че ще води ново предаване в друга телевизия.

Въпреки че след като приключи с „Горещо“, тя сама намекна, че има някои  нови оферти, се оказа, че е останала безработна.  Същото потвърди  и шефът на Нова телевизия Дидие Щосел, който обясни, че водещата е напуснала сама.

Някъде пишат, че започвам предаване в Би Ти Ви, друаде  различно в  Нова тв, но истината е, че изобщо не започвам нищо ново. Нямам никакви предложения, нямам подписан договор. Не знам кой изащо  е измислилслуха  за новото предаване, самата аз не съм казала и коментирала нищо и никъде. Нито с приятели, нито във Фейсбук, защото просто нямаше какво да се коментира В същия ден, в който  обявих, че напускам предаването и  продуцентите си, веднага заминах за чужбина и това е първото и май единствено интервю, което оттогава давам, заяви Венета Райкова пред столичен вестник.

Тя призна, че отдавна не се разбирала със своите продуценти, отдавна искала да ги напусне, но била обвързана с договор и трябвало да прави скандали и да плаща неустойки. Сега договорът изтекъл и тя просто не го подписала отново.

Отстрани може да е изглеждало, че си правя предаването и си свиркам,  но имаше нещо, коетомного  ми тежеше през последните три години, продуцентите  знаят какво е то,  много хора се досещат , няма нужда да го коментирам публично, казва загадъчно Райкова.

Никой не вярва обаче, че тя ще си остане вкъщи и ще се прави на домакиня. С какво ще се занимава буйната й и амбициозна натура, предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *