Албена Вулева страда по Люси Иларионов

Люси отслябванЕксводещата на скандалното шоу „Сигнално жълто“ Албена Вулева  и продуцентът Люси Иларионов  имали кратка, но гореща и бурна връзка преди години. Те криели в тайна чувствата си, заради многото недоброжелатели около тях.

Двамата се залюбили още по време на едно от първите интервюта на доста устатата блондинка, когато била едва прохождаща в журналистиката, а Люси пък строен, слаб и привлекателен.

Той беше много  мил, възпитан и културен, пък  да не говорим, че изглеждаше страхотно и беше страхотен във всички неща, които правеше, споделила изгубилата главата си от любов Албена пред приятелки тогава.

Волтовата дъга  между двамата продължила няколко месеца, а съседи се кълнат, че Иларионов почти всяка вечер  посещавал апартамента на водещата в столицата.

Край на романтичното преживяване  сложил самият Люси, на когото му дошло до гуша от  изцепките на устатата блондинка. Колкото и да била мила в леглото, толкова била груба и вулгарна при всеки разговор и сипела злоба и обиди срещу всеки, който не я харесвал и  не бил на нейното мнение.
Включително и пред близки хора на продуцента.

Много ме е излагала пред приятели, ужасно много, идело ми е да потъна от срам. Човек  просто не смее да се появи с нея където и да е, защото не знае тя с кого ще се скара, как ще го нарече и поредна излагация ще му докара. Изпокара му със сума ти хора, а аз трябваше да си гледам кариерата, затова я оставих. А този неин език дори любовта убиваше, споделил тогава Люси пред приятели.

Албена никак не могла да понесе раздялата, особено факта, че е залязана. Типично в свой стил и до ден днешен не спира да напада бившата си изгора, и то по всякакъв повод и да го унижава пред всички, говорейки зад гърба му какво ли не.  А той бил безсилен да я спре.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *