Венета Райкова и Албена Вулева си съскаха в ефир под формата на интервю

Венета голямаЖенско съскане прозвуча в късна доба в ефира на Нова телевизия. Водещата на „Голямата уста“ Венета Райкова награби  врагинята си Албена Вулева и направи опит да я разкости пред зрителите.

Как си, Албена, изглеждаш много зле, каза с меден гласец Райкова. И ти не изглеждаш добре, върна й го Вулева и началото на разговора им звучеше повече от многообещаващо.  Венета размахваше трудовата си книжка в знак на доказателство, че не е била чистачка в Евроком,  както обяви майката на жълтата журналистка. Кажи ми сега, аз кошчетата ли чистех, нападна директно тя. Ами и това влизаше във функциите ти, ти не беше от творческите директори, беше търговски и минаваше да ни се караш, ако има солети на бюрото ни, чашки от кафе или сме си изцапали клавиатурите, сви рамене Вулева.

Ще признаеш ли, че отговарях за вас, защото ходехте в Народното събрание, облечени неподходящо. Ти например беше с розови прашки под бял  панталон и мрежеста жълта блуза, настъпи в атака Венета. Не съм имала никога жълта прозрачна блуза, а че след толкова време все още помните цветя на прашките ми, ме кара да изпитвам гордост, усмихна се Албена. Но ти не отговаряше за моето облекло и го повтарям пред всички. Нито пък съм имала някакъв проблем с външния си вид, та да не ме пуснат в сградата на НС.

Крала ли си червило от известен хипермаркет, извади поредния си коз Венета. Кажете на този хипермаркет, че ако продължава да си прави реклама на мой гръб, ще се обърна вече към адвокати, ядоса се Албена. Омръзна ми да чета, че съм откраднала някакво червило от четири лева, когато там има много по-скъпи и ако ще крада, защо ще взимам най-евтиното? Тя имаше касова бележка  за това червило, намеси се и приятелката на водещата, която бе поканена като гост.

„Защо бе изгонена от монасите в Рилския манастир?“, зададе следващия си въпрос Венета.

Позволих си  да им направя забележка, че като четат молитва  към Бога, едновременно ме оглеждат и употребят към молещ се – в случая аз – думата „проститутка,, отговори Албена Вулева.

Мъжът, с който живее над осем години пък я определи като мила, приятна жена, неконфликтна в дома си и двамата били щастливи заедно. Това, че всеки се хранел отделно и си приготвял храната сам било по причина, че спазват различни хранителни режими и ядат различни продукти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Правилно й го каза Вулева. Венета не спря да рови в кошчетата за боклук на хората.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *