Звездите вдигнаха бунт във ВИП Брадър, направиха барикади заради власт и храна

Брадър превратПреврат, гражданско неподчинение, викове, бунтове, барикади – истински екшън разтресе Къщата на VIP Brother.

Това бе абсолютен прецедент в световната история на формата, в който съквартирантите бойкотираха мисията „Диктатор“ изобщо не се съобразяват с нарежданията  на Големия брат, като открито го обвиниха, че оронвал престижа им и нарушавал човешките им права. Едни врещяха за кремовете и червилата си, други за топлите си легълца, трети за мекици, четвърти срещу авторитарния режим, наложен им от Тачо и Жени.

Те пък от своя страна имаха мисия да направят така, че всички да ги намразят и да ги номинират в понеделник, затова даваха всичко от себе си, за да бъдат намразени. Командваха, вкарваха непослушните в затвора за неподчинение, прибираха им скритата храна, накараха ги да си изрежат маникюрите, а мъжете да обръснат брадите си, унижаваха ги да пеят химн за диктатора Тачо, но единственото, което постигнаха, беше бунт на кораба.

Наложи се Биг Брадър да се намеси и да им обясни, че това е мисия и са я провалили, въпреки нареждането му да се подчиняват за всичко на Жени и Тачо. Аз не съм коя да е писна Камелия Тодорова заедно с адашката си Воче. Ние сме известни личности и трябва да ни уважават. Не може вън зрителите да гледат как ни унижават.

А тогава защо сте подписали договора да влезете тук, нападна ги неочаквано Зорница Линдарева. Като сте влизали, сте подписали, че ще има игри и мисии и ще участвате в тях. Какво значи известен съм, унижават ме? Като не искате унижения, да се бяхте стояли вкъщи!

Неочаквано младите подкрепиха Зори и големите величия останаха да се жалят едно на друго сами.ъл за тайни запаси. За назидание те изпратиха всички в затвора, където да осмислят постъпките си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *