Венета Райкова видя смъртта си!

Венета Райкова масажВенета Райкова разкри в предаването си , че в предишния си живот била  римски войник. Тя се подложила на специална регресия, върнала се в миналото и видяла как я убиват.

„Видях се като мъж, имах  шлем на главата, и изведнъж бум – убиха ме“, разказва развълнувано водещата.

Тя се подложила на регресията със страх. Притеснявала се  да не изпадне в някакво състояние на хипноза, в което някой може да й внуши някакви различни от нейните мисли.

Беше ме страх като изляза от това състояние да не съм станала друга и да не мисля по различен  начин. Защото има и терапии, чрез  които могат да ти вкарат мисли в главата, които да ти променят изцяло живота, но се оказа, че регресията не е такава. Цялата процедура  продължи около 40 минути и не чувах никакви гласове, нямах никакви  видения, чувала само  гласа на този, който ме водеше в миналото“, обяснява Венета.

Тя разказва, че плакала през цялото време без никаква конкретна причина.

„Плачех с глас  и не знаех защо. Видях как ме убиват, как падам на земята. После ми казаха, че това, което съм видяла, има пряко  отношения и отражение към сегашния ми живот. Но  явно не успях да си взема поука и да избегна това, което ми се случи миналото лятото“, казва водещата.

Тя не разкри какво е преживяла миналата година, когато се раздели скандално с продуцентите си от Телеман, които продуцираха десет години предаване  й“Горещо“. Така тя остана безработна неочаквано, но преди месец  се върна на екран, само че в  ТВ7.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *