Велизар Енчев: България съди Русия в Хага! Има ли в историята по-неблагодарно племе от българското?

България съди Русия в Хага заради агресията й срещу Украйна. Ще я съдим ли и за агресията срещу Османската империя през 1877-а? България, заедно с новата Коалиция на желаещи западни страни, ще съди Русия в Хага заради украинската война. Делото вече е заведено и ние официално се присъединихме към него.

Иде времето, когато българското племе ще изпълни със съдържание култовия термин „черна неблагодарност“. Тогава ще осъдим и агресията на руската императорска армия през 1877-а срещу легитимната Османска империя. При това тогава агресорът, без изобщо да е провокиран от турската страна, вероломно напада жертвата си на два фронта – Дунавския и Кавказкия.

Тази непровокирана агресия (като изключим бунтовническите метежи на шепа български сепаратисти в Батак, Перущица, Панагюрище, Копривщица, Ново село, Дряново, Кръвеник и Шумата) е погазила международните норми през XIX век. Третата българска държава е рожба на руска агресия в периода 1877-1878-а. Сиреч е незаконно родена и като такава подлежи на ревизия – дали на Берлински, дали на Вашингтонски конгрес.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. ЗАТОВА ЛИ БЕШЕ САГАТА СЪС САШКО,ЧЕ ДА ОТВЛЕКАТ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА?! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ,УЧАСТВАЩИ В ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО! ДАНО ОСЛЕПЕЕТЕ ,ДАНО ИЗСЪХНАТ РЪЦЕТЕ ВИ,СЛОЖИЛИ ПОДПИСА НА ТОВА ГРОЗНО НЕЩО! АПРОПО,ЗА РУСКО ТУРСКАТА ВОЙНА ОНАЯ,КРУШАРКАТА С БОТОКСА,ДЕТО ПРИЛИЧА НА КЛОУН,И С ЧЕНЕТО ЗА 20 БОНА,КАКВО ЩЕ КАЖЕ?! ИЗМЕННИЦИ,ИЗМЕКЯРИ,ГИЛОТИНАТА ЩЕ Е ЗА ВАС!!!!ДА ЖИВЕЕ РУСКАТА АРМИЯ! СЛАВА НА ПУТИН! ДА ПРЕБЪДЕ РУСИЯ! А ВИЕ ПРОДАЖНИЦИ,МРЕТЕ ОТ ЗАВИСТ- ЛЮБОВТА КЪМ РУСИЯ Е БЕЗГРАНИЧНА,ПОККОН ПРЕД ВАС,РУСКИ БРАТЯ!!!!

  2. Г-н Енчев,не става дума за „черна неблагодарност“,а за изключителна глупост, абсолютно неоправдана наглост и засилено кухо самочувствие, че новите ни американски братя ще бъдат нашата опора,за да се чувстваме неотразими и непобедими сега и винаги със САЩ.Идиоти нещастни са тия наши държавници и политици!Искам обаче да попитам нещо.ООН днес заявиха официално,че избиването на руските военни пленници от украинците трябва да бъде разследвано от същия този международен съд.Нашите продажници ще се присъединят ли в подкрепа и на това?!Би било интересно.Вое как мислите?

  3. Съдът в Хага е по същество фашистки и напълно зависим от интереса на САЩ.
    Съдът в Хага съди само загубили във войни, победените.
    За са осъди Съдът в Хага Русия, първо Западът ще трябва да победи. А победи ли Западът Турското робство ще ни се струва като Златен век на българщината.

  4. Шайката не е България и не представлява българския народ!
    Стига с тия спекулации-това не е България!

  5. Хич не ме е срам, че съм българка!
    Гордея се!
    Който го е срам- има еврогейски територии- там да се реализира!
    Елементарни имплантирани антибългарски клетки- миришете отдалече…

  6. ОПРОСТАЧЕНИ ОВЧИ РОБСКИ ДЕБИЛИ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО И СУВЕРИНИТЕТ А ЗАЩО СЛЕД КАТО СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ НЯМА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА ВЪСТАНЕМ СЪС СОПИТЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

    • Няма нужда от тояги и кървища! Всички партии в момента са толкова осветени, отслабени и обезличени, че най-лекия ветрец ще ги отнесе в канала! По-важния въпрос е, кой ще застъпи на тяхно място!?

  7. ХОРА С ОБИЧ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ БРАТСКА РУСИЯ САМО ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТО ИСКАМЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ МОЖЕМ И НЕ ИСКАМЕ ТОЗИ ЖИВОТ БЕЗ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ НАТО ЕС САЩ СОРОС МРАЗИМ ВИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ !

  8. Може да е малко извън коментара но предлагам
    на следващите избори нито един БЪЛГАРИН повтарям
    БЪЛГАРИН а не български граждани ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ
    И ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО СТОЦИТИ ХИЛЯДИ РОМИ И МЪРТВИ ДУШИЦИ СА ГЛАСУВАЛИ’РАЗВЕНЧАВАНЕ НА МАФИЯТА.

  9. Страна ли е България в конфликта, че да подава иск – на юридически език се казва – липсва правен интерес…друг е вйпроса – кой те е склонил към това действие. Помияра всеки го подритва

  10. Дъното на нашата политическа помия може да се види от срещата на Радев с Христо Иванов и Атанасов.Докато Радев се обевява условно срещу изпращането на оръжие за Украина, щото не е наложил никакво вето,докато излага съвсем логични аргументи срещу необеснимата лудост на тези изроди, не пропуска да се похвали със своята школовка в Щатите, за която смята, че е далеч по добра от руските школи. С това той потвърждава своята гордост на натовски, т.е на американски генерал.Що се отнася до генерал Атанасов -гнома и Христето, те са невероятно гадни,тъпи и продажни.

  11. Българският народ в огромното си мнозинство, няма нищо общо с продадените души на дявола, самонастанили се да управляват!!! Нищо общо!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *