Намериха жив изчезналия Александър от Перник

Сашко от Перник е намерен жив. Детето е било открито в района на изчезването от полицаи. Те са правили поредния обход на района, когато са го открили.

12-годишният Александър е открит в трънаци над Червена могила, община Радомир. Оцелял е, в момента го преглеждат.

Детето изчезна миналия петък, 11 ноември, в района на Профилакториума в Перник, докато се разхождаше с баща си. Детето е аутист, а хиляди доброволци се включиха в издирването.

Вчера бащата обяви парична награда от 100 000 лв. за откриването на сина си. Решението за наградата бащата е взел сам, без да уведоми полицията, каза Александър Цветанов пред медиите.

Открит е изчезналият Александър, съобщи пред БТА и бащата Александър Цветанов. По думите му момчето е намерено в изоставен завод край радомирското село Червена могила. Говорителят на Окръжна прокуратура-Перник Албена Стоилова също потвърди за БТА, че детето е намерено.

Източници: „24 часа“, бТВ, БТА

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. И какво е яло това дете толкова дни. А на бащата да му се ударят сто тояги на голо. Детето изчезнало докато го разхождал. Като знае, че детето е аутист ще си отваря очите не на четири, а на шестнайсет.

  2. Вече съм повече от сигурен, че по брой на ТЪПИ, ПОДЛИ И ПРОДАЖНИ ТИПОВЕ на глава от населението ние държим първото място, не само в Европа, може би и в света. И ако някой се натовари да изготви списък само за последните 30 години, то той ще бъде страшен и позорен. „Свободно слово“ ни припомня за (хубавото Наде) която по възрастните помнят от дните на демокрацията, една друга Елена Поптодорова, а колко още, които неуморно се трудят на нашия информационен фронт. И няма сила да спре това сквернословие, това богохулство за проклетите сребърници,които религията осъжда от векове.

  3. Докато ни залъгват с глупости,България се присъедини към Украйна да съди Русия в Хага!А може и МИГОВЕТЕ да ги изкараха,И С 300 ,И ВСИЧКО КОЕТО ИМАМЕ! А ВИЕ СИ ТЪРСЕХТЕ АКЪЛА! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,И ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД! ТОВА Е!!!

  4. ПИЯР И ГАВРА С ДЕТЕТО ГОСПОД ДА ВИ УБИЕ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ЗАЕДНО С ПОТОМСТВАТА ВИ И АГЕНТА НА ЦРУ Р. РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТА ПОДЛЕЦ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *