Вежди Рашидов изплака: Наричат ме чалга и мутра, а ми откраднаха парите!

РашидовНито съм чалга, нито пък съм съм някаква мутра, ядоса се министърът на културата Вежди Рашидов.

Имах пари, доста пари, които съм спечелил със собствените си ръце и съм ги декларирал, обаче и тях ми ги откраднаха разни мошеници в банката. Живях честно, окрадоха ме и накрая чух, че съм мутра, е това вече ми идва в повече, изрепчи се скулпторът.

Думите му бяха в отговор на обвинението на бившия шеф на Народния театър Сашо Морфов, който нарече кабинета Борисов „Чалга правителство“.

Каква чалга, бе? Аз Сашо го уважавам, добър режисьор е, но не е добър мениджър, но това не му прави чест да ни нарича така. Аз ако бях мутра, щях ли да остана без спестяванията си, наежи се министърът.

Отдавна в публичното пространство се носи слухът, че Рашидов пръв е спасил парите си от КТБ чрез цесия и отдавна ги е покрил в друга банка, но все още плаче като вдовица за двамата си милиона лева, които бил спечелил от продажба на скулптори.

Министърът строго се обърна към певците, актьорите и всички хора на изкуството да декларират доходите си и да плащат данъци и осигуровки върху тях. После плачат за пенсии, твърдят, че държавата им е длъжна, а тези пари кой ги декларира, къде отиват, запита риторично той.

Него поне няма да го мислим, от години е на сладка държавна работа и държавата му плаща осигуровките, ще вземе голяма пенсия, коментираха зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *