Ревност! Гаджето на ММА боеца Деян влиза в Къщата да го брани от Преслава

Преслава ДеянКолкото и кротко да стои Преслава във ВИП Брадър, да не дава никакви поводи на никого за каквото и да било, тя непрекъснато се забърква в любовни интриги, без даже  да участва в тях.

След като пишман футболистът и фитнес инструктор  Пламен Богданов се похвали пред цяла България, че имал бурна едномесечна връзка с нея, а тя отрече и да го познава,  сега от малкото дадени кадри си личи, че  че между певицата и хубавеца  в Къщата – ММА боеца Деян Топалски, нещата се нажежават и между тях  прехвърчат огнени интимни  искри.

И двамата се борят срещу тези неочаквани чувства и се пазят от тях, даже често гледат да стоят на почетно разстояние един от друг. На никого в момента не му трябва скандал и публично излагане. Съквартирантите обаче са сигурни, че двамата видимо се харесват и нарочно се избягват. Преслава става кълбо от нерви и сдържаност, когато той се появи, а Деян започва да надува несъзнателно мускули, като я види.

Това обаче не останало невидимо за зрителите и особено на влюбената в  боеца  фитнес маниачка Гергана Капзамалова, която решила да влезе в Къщата и да постави Преси на мястото й и да й покаже чия собственост е Деян.

В момента неуспешната булка от „Женени от пръв поглед“ водела преговори с продуцентите на шоуто, за да нахлуе при любимия си и да го спаси от въображаемото залитане встрани.  Очаквало се тя да влезе в сряда и да изненада своя герой и да му издърпа ушичките, че се заглежда по другите хубавици и даже дава уроци по бокс на Моника Валериева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *