Васил Иванов Алармира: НОВА ТВ. НИ НАЛАГА ДИВА ЦЕНЗУРА! Топ журналистът напусна ГЕРБерската медия със ЗВЕРСКИ СКАНДАЛ! Виж Тук:

Топжурналистът Васил Иванов напусна Нова телевизия.

За пръв път някой се осмели да каже, че царят е гол, а телевизиите са гола вода. И работещите в тях са потиснати, уплашени и подлагани на системен тормоз и стрес заради репортажите си.

Иванов обяви решението си със специален пост във Фейсбук, в който написа, че напуска заради „системна цензура“, която му  е налагана от директора на „Новини и актуални предавания“ – Дарина Сарелска.

Това просто не се издържа. Мерим си всяка дума, не смеем да гъкнем, признал  разследващият журналист пред приятели.  Правя репортажи, правя разследвания, но вечно настъпвам интересите на „наши хора“ и трудът ми не вижда бял свят. Не можем да кажем и копче срещу ГЕРБ и Бойко Борисов, срещу обръчите от фирми, не можем да снимаме бедността, отчаянието на народа, огромните палати на богатите и смачканите панелки на бедните. Не можем да кажем, че в България има мафия, нарочно не отразяваме протести, крием от зрителите, че в държавата има недоволство, замазваме го с репортжи за лентички и санирани панелки, обяснявал Иванов на колеги от други телевизии, които се печали на същия огън.

Главният цензор в Нова тв, Дарина Сарелска бдяла като орлица над спокойствието на управляващите, спирала всяка неудобна за тях новина и така манипулирала обществото и режела крилцата на всеки репортер, който дръзнел да покаже нещо различно от бозата, която се излива от екрана.

Всички знаят, че в България медиите са платени от господаря си – Борисов, но не допускаха до каква степен са запушени устите на журналистите.

Красноречив пример е, че когато президентът Радев направи обръщение към нацията, по Нова тв даваха сладникав сериал и дори не го прекъснаха. А после смачкаха новината в два реда. Люба Кулезич и Сашо Диков бяха разкарани от екран, тъй като от време на време се осмеляваха да изкажат свое мнение, различно от концепцията на телевизията.   Даже Татяна Дончева обяви, че Нова тв е герберска и продажна, но думите й бързо бяха заметени под черджето-

Дарина Сарелска

Даже в развлекателните предавания водещите хвалят Бойко Борисов, а продуцентът Магърдич Халваджиян излезе със злобно предизборно словоизлияние за страшната опасност от БСП и комунизма като цяло, нищо че е съветски възпитаник.

Имаше протести пред КЕВР за цените на тока, газта и парното, но и те бяха подминати с няколко кадъра, а за протестиращите земеделци и други браншовици не бе казана и дума.

В същото време Бойко Борисов се появява на интервюта-монолози когато си поиска и слухът, че с Пеевски ще купуват телевизията, явно ще излезе пълна истина.

Останалите журналисти работят там със сведени глави от страх пред  уволнение.

Най-после на един му писна и извика: „Баста!“

Васил Иванов ще даде специално интервю в „Шоуто на Слави“ тази вечер и ще разкаже скандални факти за униженията, цензурата и бойкоугодничеството.

Жалкото е, че останалите се страхуват и продължават да манипулират зрителите, бълвайки неверни и жестоко редактирани и смачкани новини.

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *