Вальо Михов си Призна: Гледам П*РНО, обичам жените! Виж Тук:

Вальо бясВчера, след като за пореден път Бате Вальо скочи на Емануела заради обвиненията й, че я опипва. И след като с крясъци се защити, че искал само да й смени батериите…, Вальо Михов сам падна в капана на собствената си словоохотливост.    

„Гледам по*но и еротика, няма какво да крия!“

Всичко от жанра съм гледал, нищо  не ме отвращава, нито пък ме гнуси, жив, нормален мъж съм, считам това за нещо напълно естествено“, разказва за сек*уалните си вкусове бившият футболен шеф.

С белите коси и достолепието си той успя да спечели доверието на дамите във ВИП Брадър и почти всички се оказаха една след друга в прегръдките му. По братски, естествено, уж търсейки утешение… Но на него му беше страшно приятно да гушка последователно Глория, Жана, Деси, Ирина и всички останали без Емануеала и Миглена.

А Рени го гледа с такива големи, влажни, кравешки очи, че отдалеч си личи, че най-плътски е влюбена в него, макар продуцентите да замазват тази сюжетна линия.

„Ти съвест нямаш ли, извини ми се веднага“, разкрещя се Вальо, след като вчера зрителите му припомниха, че е опипвал Емануела. „Мен ме гледат жена ми, майка ми, дъщеря ми! Какво ще им кажа, като изляза?“

От галантния кавалер не остана и следа и той бе готов да удари певицата, ако Ути не беше го спрял.

„Няма да ти се извиня! Аз си бърках соса, когато ти ми се появи в гръб и започна да ми вдигаш блузата отзад и да прокарваш ръка по гърба ми“ – засече го Емануела.

„Исках да ти сменя батериите“, развика се Михов.

„А да съм те молила да ми ги сменяш? Да си ме предупредил, че ги сменяш? Откъде да знам за какво ми пускаш ръце на голо?“ – попита фолкаджийката.

Накрая обеща да му се извини, едва когато изгледат всички записи с неговите уж добронамерени докосвания. И се окаже, че в опипванията на чичо Вальо не е имало сексуален подтекст.

Вън ще се разправям с теб, изрева Михов, а зрителите така и не разбраха кой е крив и кой – прав.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/rDrFiIaQPTk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *