Николета Лозанова пак навири опашка и Мяучи, готова да се Размножава! Търси си осеменител-милионер! Виж Тук:

Николета разкраченаНиколета Лозанова се изфука, че според интернет предсказание ще има пет деца- три момичета и две момчета.

Тя и за миг не се стресна от прогнозата да стане многодетна майка и даже веднага прегърна идеята, пльосвайки я в социалната мрежа. Приятната част от предсказанието е голямото търкаляне под чаршафите, за да се заченат съответните рожби. Неприятната е – деветмесечната бременност, или общо още 36 месеца бременност, които ще я обезформят и превърнат в самоходно буре.

Тялото на Николета е нейният храм и тя едва ли ще допусне в този храм да се правят преустройства, дори временни. Ники за нищо на света няма да развали хубавите си форми, които продължават да я изхранват.

По-скоро постването на предсказанието е знак към мъжката аудитория, точеща лиги по нея, че тя е навирила опашка като котките и мяучи, готова да се размножава. А това със сигурност ще привлече хиляди самци към нея.

Преди четири години и половина Лозанова роди дъщеричката си Никол и се скри от камерите за дълго време. Появи се месеци след раждането, едва когато влезе във форма.

Николета Никол тенескиВреме е наистина да си роди поне още едно дете, но проблемът е, че няма от кого.

Говори се, че има богат любовник, но човекът е женен. И или трябва да го разведе, както стори с Божинов, или да си намери ерген.

Николета голаА изискванията към ергена са следните: Да е богат като Крез. Да е до 40 години. Да е щедър и прощаващ изневери. Да й прехвърли няколко милиона в банковата сметка. Да я глези като принцеса. И не на последно място да я звяр в леглото.

Ако има изобщо такъв в България, моля да се обади на Николета!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *