Валери Симеонов Разкри КОВАРНИЯ ТАЕН ПЛАН на БСП за БУЗЛУДЖА: Искат Паметника, за да Построят… Виж Тук:

Валери Симеонов разкри коварните и подли намерения на БСП към чинията на Бузлуджа.

Отново без да си е изпил хапчетата и преди да се е консултирал с личния си лекар, патриотът излезе на амбразурата /телевизионния екран б.а./ и направи „зашеметяващите си разкрития“:

„Столетницата никога не е имала благородни намерения спрямо Бузлуджа, каза  Симеонов секунди след като кацна в студиото на  ТВ „Европа“. Патриотарът плесна в лицето на зрителите „сензационното си разкритие“, че социалистическата партия поставила условие  да стопанисва паметника на Бузлуджа, ако в замяна й бъдат дадени два парцела около чинията с обща площ 20 декара.

„Много ясна и прозрачна е схемата им! Подозирам, че БСП искат тия парцели, за да си вдигнат хотели, да си направят ски писта и свой ветрогенераторен парк!“ – хвърли бомбата патриотът.

И продължи със сензациите: „Миналата събота бях там. Огледах терена. Става въпрос за писта с влек, която работи, размаха пръст Симеонов.

Как да им дадем Бузлуджа? Те уж ще възстановяват паметника, но в същото време, аз подозирам, че ще въртят бизнес. Паметникът ще е предлог да правят каквото си поискат. Ще вдигнат хотели, ще произвеждат енергия и ще печелят, като обират туристите“, завърши със загрижена физиономия Симеонов.

Бедни ми, Валери!

Ти явно освен от хотели и мотели, от нищо друго не разбираш! Защо не си направи поне труда да прочетеш във форумите за каква писта иде реч?  „Пистите са две – едната е 300 метра, а другата – 600. Местността е гола и вятърът бързо издухва снега. Теренът е целият в камъни, от които като си погледнете ските след няколко спускания, ще ви се приплаче. Нищо не се поддържа, занемарено е, малко хора ходят, предпочитат Пампорово, защото там има условия. Пътят до Бузлуджа половината зима е затворен и ако искаш да стигнеш до там, трябва да се катериш и да слизаш пеша. А когато е отворен, снегът от пистите вече е издухан от вятъра. И ако все пак е останал някакъв сняг, то никой не го отъпква и не обезопасява т. нар. писти“, пише във фейсбук Вальо Христов от Казанлък.

И колко биха печелили хотели, построени на ветровития гол баир, бе Симеонов? Та те няма да си върнат вложените пари десетки години напред. А кой пък би отишъл на тоя гол баир през лятото, като няма грам сянка и хората трябва да тичат с километри да се спасяват от жегата? Пътят до там пък е толкова ужасен, че шофьорите рискуват и гумите на колата си.

Ако мястото около Бузлуджа беше апетитно, отдавна родните бизнесмени щяха да са го лапнали и развили като курортен център. Но явно не е, щом са го оставили на произвола.

А ако БСП имаше „коварния план“ да изземе земята за бизнес цели, щеше да направи като другите партии: Да сложи подставено лице и сделката да мине по вода. Но понеже поиска паметника единствено за да го стопанисва, веднага хвърли в съмнения, мнителност и ярост управляващата ни шайка далавераджии.

Успокой се, Валери, успокой се Симеонов!

На Бузлуджа няма гранична ограда, не минават мигранти, няма полицаи, не може да се точи държавния бюджет. Както го правиш ти с хотела си в Малко Търново!

Явно прекалено много общуваш с Борисов и си прихванал и параноята му, и навика му на единия ден да каже едно, а на другия да твърди обратното. Както стана с класа прослужено време.

А ние от Skandalno.net ще ти издадем една тайна, Симеонов! БСП иска терена, за да направи паркинг за летящи чинии и да посреща там извънземни!

А в съседство ще направи психиатрично заведение за политици, изгубили връзка с действителността и със собствения си объркан мозък!

И ще развърти страхотен бизнес! Защото санаториумът тутакси ще се препълни с психодесни и псевдо-патриотари до козирката.

Гарантираме! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. poslednite 27 godini pametnika na buzlodja e posestavan i udostoiavan s vnimanie uvajenie i pochit edinstveno i samo ot bsp narodnata volia e da se dade na bsp ako se samniavate vdostovernosta napravete referendum i ste se ubedite kakvo tuk niakakvi lajepatrioti ste resavat zasranete se bezbojnici uprevliavasti nie naroda na balgaria kazvame da se dade na bsp sprete bezbojnici svetotatstvo e gresno e tova koeto pravite gospod da vi nakaje ako ne go dadete na bsp zaradi glupostite i grehovete koito varsite naroda ne vi viarva i ne vi iska

  2. СимеонOFF ! Хапченцата бе! Не забравяй да си пиеш хапченцата, че съвсем си изтрещял, бе! Поискай си от Бочката – той ги има много!!! А най-добре – що не си биеш камшика и не се разкараш от държавното ни управление, а? Нито си мозък, нито си учен, нито разбираш от нещо – ТИ СИ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!

  3. ОСВЕН ХОТЕЛИ , ТАМ СЕ ПРЕДВИЖДА БЕСЕПЕТО ДА НАПРАВИ РАКЕТНА ПЛОЩАДКА ЗА ИЗСТРЕЛВАНЕ НА РАКЕТИ ПО герб и патриотите ! ЗЛЕ ВИ СЕ ПИШЕ !!!

  4. Хаха! Този сам се дави в собствената си злоба и помия. Да ходи той да поддържа паметника. Нали е патриот? Ама няма далавераааааааа!

  5. Хахахааа, Скандално.нет и ти, уважаема Станислава, страхотни сте! Тоя уникален хумор сред истината е удар право в целта, но Симеонов е толкова размит, че колкото и да го плюят, няма да усети презрението на българите. Но има време и за това, историята бави, но не забравя!

  6. Това лично мнение на Симеонов ли е, или е съгласувано с патриотие и правителството?

  7. От достоверен източник научихме, че БСП възнамерява да построи на Бузлуджа месокомбинат и ще произвежда СУДЖУЦИ. Суджуците ще бъдат предназначени само за членове на БСП. ББ няма да докопа нито един!

  8. Чудесии след чудесии. То не са суджуци, магистрали, ремонти на НДК–Божее, още какво не сме видели??
    Ааааа-сетих се–законна циганска къща, бежанец без права, политик в затвора, депутат без заплата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *