Премиерът на Малка Европейска Страна ЗАПЛАШИ ЕС И НАРИТА ЗДРАВО БРЮКСЕЛ! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности ТУК:

Словашкият премиер Робърт Фицо заплаши Брюксел с ПЪЛЕН БОЙКОТ!

Подобно на събратята си от Унгария, Чехия и Полша, министър-председателят на Словакия неведнъж се е противопоставял на действия и решения на Евросъюза, които са в ущърб на националните интереси на страната му.

Вчера Робърт Фицо се закани не на шега, че ако Европейската комисия продължава да си затваря очите за бандитизма на западните търговски фирми в Словакия, неговата страна ще предприеме категорични ЕДНОСТРАННИ мерки. И ще забрани вноса на всякакви хранителни продукти от страните в Западна Европа.

Словашкият премиер заяви, че това, което правят ЕС и западните търговски фирми е кощунство. И безочливо нахалство спрямо гражданите на неговата родина:

Ние, каза в прав текст Фицо, се съгласяваме на огромни компромиси като допускаме внос на хранителни продукти от западноевропейските държави.

Защото вносът на всякакви продукти от страните в Западна Европа, разрушава икономиката на Словакия. И не дава възможност на словашките предприемачи да изградят свои рентабилни предприятия, както в областта на хранително-вкусовата промишленост, така и във всички други отрасли.

И в този смисъл, ние сме ПРЕКАЛЕНО лоялни партньори на Запада, подчерта Фицо. Но нито ръководните структури на Евросъюза, нито западните търговски фирми се държат спрямо Словакия отговорно и партньорски“, добави той.

И това, според премиера, се усещало особено болезнено в сферата на вноса на хранителни продукти. Там големите търговци на Запада прилагат ДВОЙНИ СТАНДАРТИ. Качеството на храните, които те предлагат на пазара в собствените си страни рязко се отличава от качеството на храните, които внасят в Словакия.

Или казано с думи прости, големите фирми ни предлагат продукти, които никога не биха продавали в своите страни. Те се опитват да пробутват в Словакия боклуците и остатъците от своето производство, заяви Робърт Фицо.

Това означава първо, че те смятат словашкия народ за хора втора ръка, които могат да се задоволяват и с огризките от трапезата на богатите. Тоест с хранителни стоки, които не отговарят на никакви стандарти. И които са пълни боклуци.

И ако това е моралната страна, която удря болезнено по нашето самочувствие, отбелязва словашкият премиер, то има и друга, много по-опасна страна на това западно безочие.

Става дума за факта, че хората в Словакия са принудени да се хранят с хранителни стоки с изключително ниско качество, които не отговарят на никакви стандарти. И в този смисъл тези хранителни продукти са опасни за здравето на гражданите на Словакия.

Защото хранителните стандарти са измислени не за друго, а за да предпазят хората от наличието на опасни вещества в продуктите, които поглъщат. Здравословното хранене е изключително важно за здравето на всяка нация. И ако правителството на Словакия разрешава внос на боклучави западни стоки, то се превръща в съучастник в огромно престъпление. Ставаме съучастници в бавното и мъчително убийство на хората в нашата страна, допълва Робърт Фицо.

В края на речта си словашкият премиер се закани, че ако Западните държави не се съобразят, той ще бъде принуден да захвърли в коша за отпадъци всички „правила“ на ЕС. И да действа единствено и само съобразявайки се с интереса на своите съграждани. И с оглед опазване на тяхното здраве и живот. Тоест- ще прекрати всякакъв западен внос.

Този проблем словашкият премиер има намерение да обсъди и със своите колеги от Унгария, Чехия и Полша. Защото и техните страни са подложени на същия хранителен геноцид, както народа на Словакия.

Със същата, ако не и с по-голяма сила, това важи и за България. И на нашия пазар се пробутват хранителните боклуци и отпадъци на Запада. Които не само са с изключително ниско качество, но са и опасни за здравето на българския народ.

Западът ни продава хранителни стоки с много „Е“- та, които обаче не се обявяват на опаковките на хранителните стоки. Продават ни продукти с АСПАРТАМ, чиято употреба предизвиква повишена раздразнителност, както и гневно-агресивни реакции у хората. Истината е, че в продуктите на „реномираните“ западни фирми се крият всякакви познати и непознати опасности.

Проверка на БАБХ наскоро показа, че има голяма разлика в състава на детските храни и пюрета от една и съща марка в Австрия и в България, в детските сокове вместо захар се слага глюкозен сироп.  Месото в колбасите е изчезнало и е заменено с множество боклучави и вредни заместители, а млечните продукти на българския пазар са с два пъти по-малко мляко в сравнение с немския. Какви отрови тогава има в западните „млечни“ продукти?

А през цялото време отговорните правителствени фактори в България начело с премиера Борисов, позорно мълчат за тези изключителни опасности, на които са подложени българските граждани. Мълчат за осъществявания над българския народ хранителен геноцид.

И ще продължава така… докато ги траем! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Ако Западните държави не се съобразят, той ще бъде принуден да захвърли в коша за отпадъци всички „правила“ на ЕС. И да действа единствено и само съобразявайки се с интереса на своите съграждани. И с оглед опазване на тяхното здраве и живот. Тоест- ще прекрати всякакъв западен внос.

  2. ОТ БИВШИТЕ СОЦ СТРАНИ , НИКОЙ НЕ ОБЩУВА С БОЙКО , ОСТАНАЛИТЕ ЗАПАДНИ СТРАНИ , СЪЩО !! САМО В БРЮКСЕЛ И БЕРЛИН МУ СЕ “ РАДВАТ „“ !!!! ЗАЩО ЛИ !?

  3. Западните държави толкова хитруват,че най накрая ЕS ще го гледат през крив макарон.

  4. Боко, още ли не си си подал оставката, бе? Какво чакаш, да ти порастнат топки ли? Хващай писалката и започни да си пишеш оставката! Няма да те чакаме цял живот!……..

  5. nikoi ne obstuva s boiko mafiota samo mafiata ot amerika bruksel i berlin go celuva i pregrasta zastoto e predatel na sobstvenia si narod da pukne dano

  6. Наскоро видях в нашия махленски „Фатостико“ домати – произ- ход: Полша. Абсурд. Разбирам полски млека, в краен случай ябълки, но полски домати и при това в България! Току виж че почнали да ни продават розово масло. Все едно ескимосите от Генландия да продават на бедуините от Сахара пясък или обратното бедуините да продават лед на ескимосите.

  7. Само на вниманието на редакцията но Скандално. Защо ми приписвате неща, които не съм казал? От сега нататък ще се попсвам като АНОНИМЕН.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *