Валери Божинов свалял Мис Джуки, докато бил с Николета

Николета сърдитаГорещи смс-и, които Валери Божинов пращал от мобилния си телефон, дообърнали  колата на уж „перфектният“ брак на футболиста и жена му.

Николета хванала  Валери да пише съобщения на две  силиконки – певицата Джорджия и Габриела Радославова или както е по-известна  – Мис Джуки.

Станало ясно, че Божинов упорито свалял и двете на принципа която се върже.

„Винаги си ме кефила. Искаш ли да се видим? “ – пише в  един от SMS-ите до Мис Джуки, а тя отговаря с въпрос: „А какво ще каже Николета?!“.

„Николета няма  общо. Тя не бива да те интересува“, отговаря футболистът. От това става ясно, че даже по време на безоблачното време на брака си, ритнитопковецът не е стоял мирен.

„Много си готина“, е краткото съобщение, което пък получила от него певицата Джорджиа.

Когато Николета разбрала за фриволното държание на мъжа си, побесняла.

 Мис Джуки потвърди, че Валери наистина я е свалял и то по време на брака си, но тя му отказала и не била спала с него, даже  не пожелала  да се срещнат.

Всички тези разкрития, които излизат едва сега показват, че Николета яростно се е заела с защитата си и се опитва за измъкне последното евро от джоба на бившия си. За раздялата ще излезе виновен той, заради два смс-а, а за нейните изневери, за които доскоро говореше цяла България, кой знае защо сега всички мълчат. Явно някой кораво плаща на медиите, за да настрои общественото мнение срещу Божинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *