Фики с разбит нос! Вижте кой го рани!

Фики раненФики Стораро се появи в дискотека в Студентски град с яко разбит нос. По раните си личи, че певецът е ударен доста сериозно.

Фики се кълне, че е пострадал при инцидент с прозорец, през който трябвало да мине, но  не успял. В началото никой не му повярва, защото обяснението звучи доста нелепо. Слухове веднага свързаха случая с бившия на  Преслава – Бирмата, за когото твърдят, че го дебнел да си отмъсти и  отново го е ступал, този път по-качествено.

Младият певец обаче наистина  пострадал в студио, което е наел, за да направи новото си видео. Според сценария, той  трябвало да си удари главата в плоскост, имитираща стъкло и да покаже страданието си и безизходицата, в която се намира според песента. Той, обаче, не го направил както му казали, а бабаитски се засилил, минал през прозореца- имитация  и си разбил здраво носа. Веднага му потекла кръв, цялото му лице било обезобразено и  бил пратен в „Пирогов” за преглед и спешна помощ.

Раненият Фики сега обикаля заведенията с белези по лицето, но видимо не изглежда притеснен и даже се снима за спомен с геройски получените рани. Наложило  се, обаче, да отложи две  участия – в Пловдив и Стара Загора, защото лекарите му казали да не се напряга. Освен това бил и суетен и не искал да пее в този вид.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *