Валентин Вацев: Много скоро русофобския патос на българските медии ще стихне (С ВИДЕО)

„Очаквам да стихне русофобския патос на българските медии. Ръководителите на тази русофобска истерия ще бъдат леко разтревожени от смяната на властта във Вашингтон. Те живеят със съзнанието, че са хора на Байдън. Ако обаче Байдън бъде сменен от Доналд Тръмп, те ще трябва да се пребоядисат в движение. Коалицията „Козяк“, която в момента контролира парламента, ще отслабне и ще отслаби натиска си за съставяне на правителство“, коментира днес в интервю за БНР Валентин Вацев.

„Изборите в САЩ изразяват дълбоката разделеност на американското общество. Прекият сюжет е – Дълбоката държава, която стои зад Демократите и Джо Байдън. Тя разполага с неограничен ресурс и ще бъда изненадан, ако изпусне шанса да победи. Моментът за Дълбоката държава на САЩ е исторически – тя или трябва да приключи наченатият от нея процес на глобализиране на света или да се саморазпусне. Затова допускам фалшифициране на изборните резултати в полза на демократите“. Това каза пред БНР анализаторът Валентин Вацев.

Той допълни, че според републиканците разходите на САЩ за войната в Украйна са необосновано раздути: „Можем да сме сигурни, че дори и да не спечелят, те ще работят за това да се съкрати финансирането за Украйна. Ако републиканците спечелят, вниманието им ще е насочено основно към вътрешноамериканските проблеми. Средният американец прогресивно обеднява. Той отива до урните с надеждата някой във Вашингтон най-сетне да обърне внимание на неговите екзистенциални проблеми“.

В предаването „12+3“ Вацев коментира и актуалната политическа обстановка у нас: 

„Очаквам да стихне русофобския патос на българските медии. Ръководителите на тази русофобска истерия ще бъдат леко разтревожени от смяната на властта във Вашингтон. Те живеят със съзнанието, че са хора на Байдън. Ако обаче Байдън бъде сменен от Доналд Тръмп, те ще трябва да се пребоядисат в движение. Коалицията „Козяк“, която в момента контролира парламента, ще отслабне и ще отслаби натиска си за съставяне на правителство“.

Интервюто с Валентин Вацев можете да чуете ТУК:

https://youtu.be/xr3oLcnCZhg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Само една шепа българи ли виждат и оценяват събитията и близките перспективи пред България.Не показа ли нескрито плиткоумие и вярност към Козяк и нашият президент на срещата си със Възраждане.Значи интересите на страната не струват и пукната пара, пред колониалното ни поведение. И Гърците разбраха,че НАТО и ЕО не само не ги ощастливиха поробиха ги, затова МАСОВО демонстрират.ОСЕМДЕСЕТ процента от страните в света подкрепят Русия, явно или тайно. Алжир се кандидатира току що за член на БРИКС. Ние в нашата жалка и нещастна България искаме да се откажем от всичко руско, от евтините горива, от ядреното за Козлодуй и от всичко останало и на всичко отгоре СПЕШНО да подарим оръжие на Украина, пък ние да купуваме най-скъпото от САЩ, на картинка. Такъв идиотизъм едва ли има на ПЛАНЕТАТА.Такава тъпашка политика водят и Франция и Германия, които трябва да забравят за африканските си колонии. „Un tsunami de crises est sur le point de déferler sur l’Europe“

  2. Ние,политическите СИЛИ, представени в парламента бързаме да ЗАКОПАЕМ България НЕОБРАТИМО.И се оказва,че тези сили са или скандално неадекватни и неграмотни, или убийствено подли и продажни.И Теменушката и Добрев сигурно не знаят,че не може току така да се сменя горивото с американско, вече има прецедент, не иде реч, че цената ще е със сигурност много по- висока.Сигурно и не знаят, че реакторите ползуват руски части при годишните си ремонти.Сигурно и не са чули,че Щатите са внасяли години наред гориво от Русия. И цялата тази лудост за да угодим на УМИРАЩИЯ ХЕГЕМОН.Радев се оказа по-знаещ и от Стив Ханке и от Жоузев Стиглиц и от Григор Съриев и от колко други. И той маша ДОЛНОПРОБНА. Ей хора, загиваме от кретенизма си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *