БЪЛГАРИЯ СЕ ВДИГНА НА БУНТ ! Десетки Хиляди настояват „ловецът на бежанци“ да бъде изваден от ареста и награден с орден! Виж Тук:

nizamovПатриотизмът в България не е умрял и това го доказаха хиляди млади хора, които от вчера протестират в страната срещу ареста на Петър Низамов  – Перата, който бе арестуван заради видео с арестувани бежанци

Днес стотици българи отидоха до Малко Търново, където съдът ще гледа мярката му за неотклонение.

На слизане от арестантския бус Перата извика високо: „Да живее България!“.

Ще се борим докрай. Няма да го оставим в ареста. Други са за арест, не той! Вместо да поощрявате патриотите, вие ги натиквате в килии! Арестувайте нарушителите на границата, а не него! – викаха млади мъже, обградили съда.

Въпреки че бяхме жестоко разкриткувани от Франция, Германия и Българския Хелзингски комитет заради повалянето на бежанци на земята и връзването им, докато дойдат органите на реда, българите не виждат в Низамов престъпник, а герой.

Дори фактът, че той и момчетата му овързаха мигрантите като добитък и ги натръшкаха на земята, нашенците смятат, че така трябва да се постъпва с всеки, който наруши реда за влизане в страната.

Има си гранични пунктове, да влязат по канален ред, да поискат убежище, никой няма да ги закача, пишат в социалните мрежи. А те се крият в храстите и минават нелегално. Следователно трябва да бъдат третирани като престъпници. Ловци даже се оплакаха, че не смеят да ходят на лов за глигани, за да не застрелят по грешка бежанец.

 

Често ни обвиняват, че не сме единни, но този път показахме, че сме.

Само че мястото на протеста не е пред съда, а пред Министерския съвет, Народното събрание и всички импотентни институции, които не могат да защитят България от нашествениците.

Вчера даже се стигна до поредното изстъпление. Карикатуристът Чавдар Николов нарисува Бойко Борисов със свинска опашка и всичките му карикатури бяха свалени за броени часове от канала му във Вибокс, който се поддържа пък от ГЕРБ-ерската Нова телевизия, за която усилено се говори, че дори е лична собственост на Бойко Методиев Борисов.

 

Ами, господа управници, като не можете да защитите България, не се учудвайте, че ви рисуват със свински опашки и ви се подиграват.

Арестувайте тези, които оставиха България без армия, без граница, които откраднаха парите за строежа на оградата ни с Турция.

Да, Низамов е нарушил правата на мигрантите донякъде, но вие продънени, нещастни, продажни политици колко закона нарушихте?

Колко пъти си затворихте очите и продадохте българския национален интерес на чужди нации?

Колко национален капитал окрадохте и съсипахте?

Протест трябва да има! Граждански арести също.

Но на политици! И ще започнем от ГЕРБ ! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Валтер Калашников
    РАЗПРОСТРАНИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И УЧАСТВАЙ АКТИВНО, ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ИМАМЕ ВРЕМЕ ДА СИ СПАСИМ ДЪРЖАВАТА!
    КАКВО ОЧАКВА НАРОДА НИ- ако не се надигне на 20 април, за да си освободим държавата и възродим армията, като се включи веднага в редиците на народното опълчение.
    Гражданската война в Европа на продажните правителства, обединени с ислямските главорези – срещу техните собствени народи. Спасението на давещия се е в ръцете на самият давещ се!
    Родината или смърть!
    Долу анти-българската прокуратура и престъпни,продажни управници!
    Родината или смърть!
    ВОИНСКИ СЪЮЗ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

  2. do voinskia sauz vasil levski bravo na perata toi e geroi na tova vreme takiva smeli momcheta sa nujni na balgaria zov kam istinskite patrioti na rodinata na 9 septemvri da se organizirame v nacionalen protest v cialata strana i da izgonim pravitelstvoto to e nezakonno nie ne sme go izbirali gerb se samoizbraha

  3. kornelia ninova moje da bade nasia orban dolu borisov i nezakonnia gerb van ubiici mrazim vi na 9 septemvri ste vi izmetem

  4. ПЕРАТА Е ПЪРВИЯТ КОЙТО СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА, ЧЕ ЮДЕЙСКИЯ ПРЕСТЪПНИК БОЙКО БОРИСОВ Е БИЛ В ЧЕХСКИ ЗАТВОР !

    ТОВА ОЗЛОБИ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ ДА ГО ЗАТВАРЯТ !

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *