Борисов Готви Масиран Полицейски Удар срещу Корупцията! Целта е Милионерите от ГЕРБ да станат Милиардери! Виж Тук:

Борисов голямКорупция има във всички държави, направи откритие премиерът Борисов.

Затова, че у нас също има, не бива да се учудваме. Това не е нещо кой знае колко сензационно.

Ние от правителството и службите никога не сме отричали, че в България на всички етажи съществува  корупция и всяка наша операция по разкриване на една или друга далавера доказва, че това е така.

Явно премиерът е тръгнал предизборно на борба с дребните риби, защото предупреди да гледаме и да слушаме какво ще се случи през следващите седмици.

Той, разбира се, не обяви какво! Но и на децата им стана ясно, че ще изгорят няколко предварително подготвени бушона, за да се отчете велика и непримирима борба с измамниците.

 „Аз ви съветвам внимателно  да наблюдавате през следващите седмици какво ще правят службите и какво ще прави  прокуратурата“, размаха пръст Борисов и заяви неопределено, че корумпирани хора има на ниво общинска и държавна власт.

След тези добре пресметнати самопризнания премиерът каза, че ще се бори с всички сили с всичко нередно в държавата. И всеки ще си получи заслуженото!

Е, не всеки.

Ще бъдат хванати няколко дребни риби, ще се разтичат полицаите, ще се активизира прокуратурата, ще се дадат няколко гръмки пресконференции… А после ще настъпи тишина!

А целта на целия този театър ще е да се отклони вниманието на обществото от офшорките, скандалите, изнесените от България пари. А след тази операция милионерите ще станат милиардери! Докато народът зяпа как вкарват няколко нещастника зад решетките и се диви как храбро ГЕРБ и Бойко Борисов громят корупцията.

Така е в България.

И изгледи за промяна няма. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *