БЪЛГАРИЯ Е ПОРОБЕНА! Присъединете се към СЪПРОТИВАТА СРЕЩУ ГЛОБАЛ – ФАШИЗМА! (С ВИДЕО)

С настъпването на есента русофобията, която е носител на съвременния неофашизъм, се изостри силно на няколко места в Европа – особено в Полша при отбелязването на 80-годишнината от началото на Втората световна война, на която не беше поканена Русия, и във фарсовия режим в София, начело с един пожарникар, който е готов на всичко само САЩ и Израел да го оставят на власт. Чрез ново фалшифициране на изборите, разбира се.

Постановката в България беше особено примитивна, каквито са и празните глави на нейните съчинители в правителството на ГЕРБ и в така нареченото външно министерство. Те общо стигнаха до заключението, че Съветската армия е донесла на народите на България и цяла Централна и Източна Европа половинвековни репресии, задушаване на гражданското съзнание, деформиране на икономическото развитие и откъсване от процесите на развитието на европейските страни.

Неведнъж сме питали „къде беше този инкубатор за идиоти“, чието единствено постижение е унищожението на една от най-старите европейски държави.

Тези примитивни американски хрантутници с български паспорти не са и чували, че при монархо-фашизма бяхме в хитлеристката коалиция, че вършехме престъпления в земите на народите на Гърция и Югослания, които воюваха срещу фашизма, че самолетите на САЩ и Англия, които днес са менторите на режима в София, унищожиха почти цялата столица и чак когато Червената армия беше на бреговете на Дунав те обявиха неутралитет, че фашизмът в България унищожи над 50 000 българи в нашата доста скромна съпротива, да не говорим за Ялта, където Чърчил се чудеше как да се отърве от тази балканска тежест и поиска от Сталин само 25 процента от нея, че вече имат гарантирани места в първия ред на новия Народен съд, че върнаха на сцената фашизма в неговия най-извратен вариант – на корпорокрацията, а в България под лозунга „цялата власт – на мутрите“.

Появяването на пожарникаря Борисов е нашенска пародия на явлението. Но това не облагородява вонята, която вече се носи от неофашизма.

Предупреждавахме за това от няколко години. Левицата започна да се вслушва чак сега. В Европа обаче не става дума само за левицата, а за най-широките обществени кръгове, разтревожени от реванша на фашизма в Естония, Литва, Полша, Унгария, Румъния, Германия, Франция.

У нас този процес започна с първите симптоми на реванша на фашизма, които логично доведоха до появата на наследника на военния престъпник Борис – Симеон Сакскобургготски, и фашизирането на десницата в лицето на П. Стоянов и Костов, а след това и на фолклорните попълнения Борисов и Сидеров. Това, че не знаят какви са, не означава, че явлението не съществува. Напротив. Както се вижда, България става част от реанимирането на фашисткото минало в Европа.

От мътилката, наред с политмаргиналите, изплуваха отрепките от фашисткото минало и техните наследници.

Но нещата са много по-страшни. От няколко години върви ревизия и пренаписване на историята от Запада, както споменахме в началото, според неговите конюнктурни политически интереси, въпреки че резултатите от Втората световна война не подлежат на преразглеждане.

От началото на ХХІ век преразглеждането на резултатите от Втората световна война придоби устойчив пълзящ характер с чертите на държавна политика. Става дума за създаването на модел от евроатлантически неофашизъм, тоест на „фашизъм с човешко лице“.

Днес в много европейски страни във властта са хора, които открито се обявяват за правоприемници за фашистките режими, съществували някога в тези държави, в това число и в България.

Сегашният режим е антибългарски и антинароден и се ръководи от следните правила: марионетност; арогантност; нихилизъм и отричане на всичко; просташки нарцисизъм; наркозависимост; насилие, т.е. неофашизъм.

Налице е разцвет на дилетанщината в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, журналистиката. Навсякъде.

До ключови постове стигнаха неграмотни простаци, чиято цел е да не влязат в затвора, да си напълнят джобовете и джобовете на своите господари.

Това е и грандиозна война в мащаба на цялата планета.

Срещу нас е противник, който е парализиран от страх – панически, животински. Кой ще надделее не е ясно.

Човечеството стигна до задънена улица на своето развитие по всички параметри.

Човекът беше превърнат от системата в животно и излишен лумпен.

Това е фашизъм. В новите условия – неофашизъм. Унищожение на 6 милиарда излишни хора.

Единственият ни шанс е унищожението на тази човекоядна система.

Това не е метафора. Това е законът на новия глобален фашизъм. Защото новият фашизъм е открита терористична диктатура на най-примитивните и алчни елементи на финансовия капитал.

Смисълът и целта на неофашизма е удържане на властта на паразитизма на САЩ и Запада на всяка цена.

Съпротивата е започнала и навлиза в революционна фаза. Това е неизбежно.

Българите са убедени в незаконността на системата във всички нейни форми и разцветки.

Народът е готов за национално-освободителна борба.

Дългият път започва от първата крачка. Онези, които си мислят, че ще могат да избягат от битката, грешат.

Защото най-напред трябва да стигнат до летището.

И накрая няколко изречения за смъртта на свободното слово, което е по-опасно от всички досега изречено за дегенерирането на човечеството.

Свободата на словото е много важна. Ако хората не могат да изразяват онова, което мислят, те започват да повтарят като в ехо-камера онова, което е било казано преди това въпреки че е лъжа.

Лъжата ражда игнорация. Игнорацията ражда страх. Страхът ражда омраза. Омразата ражда насилие.

Качеството на обществото е право пропорционално на свободното слово.

Огледайте се – онова, което виждате, е маршът на съвременния глобофашизъм.

Присъединете се към съпротивата. Вече няма какво да губите. Skandalno.net

ВЪН НАТО ОТ ЕВРОПА, БЪЛГАРИЯ – ВЪН ОТ ЕС!!! ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/f6CbHduReDs

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. НАТО И ЕС ВЪН ФАШИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМОЖНО САМО СЪС БРАТСКА РУСИЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ ФАШИСТИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ НАТО ЕС САЩ СОРОС МАФИЯ ГЕРБ

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ПОСРЕЩНЕМ ДОСТОЙНО ИСТИНСКИТЕ НАШИ РОДНИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  3. Анонимен, що за балалайка си, повтаряйки едни и същи призиви.На кого си мислиш че влияеш по този начин?

  4. Отново абсолютен материал, БЛАГОДАРЯ! Аз ли нещо не разбрах, ама къде е тая съпротива? Аз виждам един изтерзан до болка, приспан народ, който вече не знае на кой свят е… Дано греша, но кой е водачът на тая съпротива?

  5. Тъпа балалайка при това!!! Скандално.нет – с вашата „русафилия“ вече наисктина прекалявате!!! В интернет 3е вече пълно с автентични документи за долнопробното отношщение на – като почнем от Руската империя и стигнем до 45-те години съветски режим у нас – а вия изсопавате от някаква камар с руски тор някакви „анонимни“ които да крякат здравствайте братушки и подобни кретении!!! Хайде засамете се!!! Именно защото сме най-старата държавап на света е срамота да проповядвате такова руско гъзоблизане!!!

  6. Абе фес насран, искам с кеф да се изсера в простата ти ГЕРБаво-соросоидна уста!
    Кат’ не ти харесва този сайт, просто не влизай тук и не го чети!Ти еба майката кирлива!

  7. До Помаков:
    И аз да ти е.а майката дето се навираш тук, боклук гербав соросоиден!

  8. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  9. ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ НЕ СМЕ САМИ ИМАМЕ НАЙ ВЕЛИКИЯ БРАТ НА СВЕТА БРАТСКА РУСИЯ Е ВИНАГИ С НАС

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *