България – Държавата на Маймуните!

Преди 1 месец се навършиха 31 години от началото на капитализма в България.

Благодарение на този неолиберален капитализъм, превърнатата в западна колония България загуби качественото си образование, здравеопазване, модерна индустрия, модерна ядрена енергетика, сигурност и 3 млн. души от населението си.

Да, загубихме всички тези неща, но пък спечелихме нещо друго.

Днес в почти всички магазини има банани! Тонове банани – имаме ги целогодишно и денонощно!

На маймуните не им трябва индустрия, те нямат потребност от образование. Не осмислят нуждата от достъпно и качествено здравеопазване за цялото население.

Маймуните не разбират разликата между млечния продукт от мляко и млечния продукт от нишесте, между каймата от соя + разни Е-та и каймата от месо… на тях им е все тая щом когато хранителните продукти имат добър или поне подобен вкус на оригиналните. Нормално е, това са маймуни.

За маймуните е най-важно да има банани. А когато в лъскавия магазин бананите са на промоция, маймуните са склонни да се бият с други маймуни, за да награбят повече банани на по-ниска цена.

Та, въпросът на Скандално.нет е, не мислите ли, че за 31 години западните ни господари ни превърнаха в маймуни?! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МАЙМУНИ ЗАПОЧНЕТЕ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ НАТО И ЕС ДА СЕ МАХАТ ОТ БЪЛГАРИЯЗАЕДНО С БОЙКО КАСКЕТА ШИШИ И ДУГАН МАФИЯ ГЕРБ ВЪН МУТРИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *