Българин от Канада: Надявам се шизофренията на Запада да не завладее и България

ДЖЕНДЪР политиката и МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМЪТ унищожават западната цивилизация

Живея в чужбина от 1990 година и чистосърдечно си признавам, че не съм много в час с политиката в България – въпреки, че я посещавам почти всяка година. В момента живея в Канада, но съм живял и в САЩ, както и в Латинска Америка.
Имам дълги години лични наблюдения над това, което се случва в почти всички западни държави (и в света по принцип) и съвсем отговорно заявявам, че Запада е един грандиозен „потъващ кораб”.
Основните причини са следните:

Глобализмът и политиката на глобализация.

Мултикултурализмът, който е главното оръжие на глобализма. Мултикултурализмът е неуспешен социален експеримент, насилствено натрапван от глобалния елит, който никога и никъде не е функционирал. Не функционира в момента и по всичко личи, че никога няма да функционира и в бъдеще. И въпреки това западни лидери – марионетки, контролирани от глобалистите, продължават да налагат и натрапват мултикултурализма без съгласието на местното население, без допитване или референдуми. Така нареченият мултикултурализъм е де факто демографски геноцид над населението от европейски произход.

Моралната деградация и разврат вследствие на бруталното натрапване на всякакъв вид гнусни извратени концепции, маскирани като „борба за равноправие” – за правата на така наречените ЛГБТИ, всъщност най-обикновени перверзници. Прочетох Истанбулската конвенция в оригинал (на английски) и нямам абсолютно никакво съмнение, че е Троянски кон, който ще си покаже копитата и ще се развилнее бясно в момента, в който бъде узаконен и подписан.

Посланието ми към България е кратко и ясно:
Ако искаме да запазим дори и минимален шанс да съхраним нашата хилядолетна култура, традиции и начин на живот, Троянският кон не трябва да бъде допускан в пределите на родината ни. Ако се подпише този документ (Истанбулската Конвенция), който твърди, че пол не е биологично понятие, а социално изградена роля, кутията на Пандора вече е отворена и след това няма затваряне.

Така се започна и в Канада. Уж равноправие, уж против насилие и в момента промиват мозъците на децата от ранна детска възраст с извратени концепции за безполовост – не си нито мъж нито жена, транссексуалност и дузини други извратени и сложни за разбиране термини като: “LGGBDTTTIQQAAPP”. Да, това е истински термин (съкращение на група термини), използван от Федерацията на началните учители в провинция Онтарио, което на английски означава:
Lesbian, Gay, Genderqueer, Bisexual, Demisexual, Transgender, Transsexual, Twospirit, Intersex, Queer, Questioning, Asexual, Allies, Pansexual and Polyamorous.

На български се превежда по следния начин:

Лесбийка, гей, джендър-неутрален, бисексуален, демисексуални, транссексуални, транссексуален, дву-полов, интерсексуален, неутрален, полово-подвъпросен, асексуален, полово-свързан, пансексуален и полиаморфен.

И това е само върхът на айсберга. Тази брутална дегенеративна политика се налага в абсолютно всички сфери на обществото.
Други важни фактори които допринасят за потъването на „Западния кораб” са:

Политическата коректност, която де факто е официалната „религия” на Запада и мнозинството от хората я следват фанатично, без дори да го осъзнават. Политическата коректност е „затвор на съзнанието”. Теми, които свободно се дискутират по телевизията в България, в Канада са табу и е рисковано да се дискутират дори и с близки и познати.

Религията на политическа коректност е главното оръжие използвано от регресивните либерали в така наречената „идеологична война” (Culture War), в следствие на която обикновените хора са репресирани и наплашени да не изразяват мнения, различни от официалната псевдо-либерална политика. Ако някой посмее да изрази несъгласие – не става въпрос за критика, просто несъгласие – социално-икономическите последици са жестоки. Публично заклеймяване – расист, ксенофоб, хомофоб и любимото напоследък – нео-нацист. Почти сигурно е, че ще си загубите работата, приятелите, и дори роднините ви може да се обърнат срещу вас.

Политиката на идентичност (Разделяй и владей. Всеки срещу всеки).
Промиване на мозъци от ранна детска възраст. Още от малки настройват децата едни срещу други.. Момичета срещу момчета. Малцинства срещу „привилегированите”, ЛГБТИ срещу хетеросексуални и т.н. Това се постига като на определена група й се втълпява, че е жертва, репресирана от някоя друга група.
Най-атакуваната група обаче, която няма право на глас, са белите хетеросексуални младежи и мъже. Те са заклеймени като враг номер едно от левашкия псевдо-либерализъм. Промиването на мозъци е жестоко и тотално и не подлежи на дискусия. Всяко мнение против официалната псевдо-либерална идеология е моментално заглушено.

Наркоманията, която в момента заема епидемични мащаби и последиците от нея са разрушителни. Това обаче е тема за напълно отделна дискусия.

Феминизмът (и криворазбраната му интерпретация), водещ до разрухата на основната клетка на обществото – семейството. Мъжете и жените, които в природата са естествени съюзници и имат нужда един от друг, са насъсквани едни срещу други под претекст, че мъжете са врагове на жените. Въвеждат се термини като „токсична мъжественост” (Toxic Masculinity), които втълпяват чувство на вина в подрастващите момчета. В същото време момичетата от малки израстват с идеята, че са жертви на „токсичните мъже”. Последиците от тази неадекватна идеология са пагубни за обществото.

Екстремен материализъм, заместващ духовността и всякакви морални ценности.
Регресивният либерализъм, който тотално е завладял образователната система, като се започне от детските градини и се стигне до университетите.

Липсата на обективни медии. Почти всички средства за масова информация са пропагандни машини на глобалния елит.

Всичките тези регресивни политики са лансирани, натрапвани, и пропагандирани от ляво ориентираните, самозабравили се регресивни-либерали, които в действителност въобще не са либерали, а деспотични тоталитаристи, и са нетърпими спрямо идеологии, които са различни от тяхната. Тези типове се преструват на толерантни само когато им изнася и мненията на другите съвпадат с тяхната сбъркана идеология. Ако някой обаче посмее да изрази несъгласие, моментално се нахвърлят върху него като побеснели кръвожадни канадски вълци, и веднъж като захапят, не спират, докато въпросният обект не е разкъсан на парчета. Това се прави с цел назидание, като се изпраща ясно послание какво ще се случи на всеки, който дръзне да се противопостави на техните малоумно утопични идеали.

България е на кръстопът и изправена пред ясна алтернатива. Да съхрани традициите си и начин на живот и най-важното да предпази децата, които са бъдещето на нацията, от необратима дегенеративна и развратна политика, базирана на противоестествени и несъвместими с природата перверзни концепции. Да се подаде на натиска и да подпише смъртната присъда на нацията. Ако тази конвенция се приеме, това е „началото на края”.

Надявам се хората в България да осъзнаят какво се задава и на всяка цена то да бъде предотвратено. Моите пътувания между България и Канада са като пътешествия с машина на времето между настоящето и близкото бъдеще. Най-сериозно и отговорно заявявам, че „бъдещето” въобще не е светло.

Мотивацията да споделя тези мои тревоги е предизвикана само и единствено от любов към България. Аз обичам и двете държави. Канада, както вече с болка споделих, е един грандиозен потъващ кораб, който (според мен) няма как да бъде спасен и в интерес на истината сърцето ми се къса като виждам какво се случва в тази до скоро прекрасна държава.

Надявам се поне България да се поучи от фаталните грешки на Запада и да поеме различен път (като Полша и Унгария например) и да се спаси от лапите на мултикултурализма, глобализма и регресивната псевдо-либералната политика на разврат и морална деградация.

Накрая съвсем ясно да поясня – аз съм най-обикновен човек. Не съм политически активист. За първи път в живота си взимам отношение в политическа дискусия. Никога не съм се считал и за прекален патриот, дори напротив. По принцип съм с доста отворено и либерално мислене, но масовите социални аномалии, които заливат Запада в момента, е невъзможно да бъдат игнорирани. Крайно време е и ние, обикновените хора, да изразим мнение и да признаем, че всичко това което се случва е пълна, абсолютна и тотална лудост, от която страдат всички сфери на западното общество. Най-страшното е, че за псевдо-либералите няма нищо свято и вече най-нагло и безочливо взимат на мерник и децата. След като атакуваха семейството, следващата мишена са децата.

Искрено се надявам тази лудост, граничеща със шизофрения, да НЕ превземе и България, защото независимо от недостатъците и абсурдите, които за съжаление все още съществуват в държавата, ако България се опази от регресивните псевдо-либерални политики, все още има шанс не само да оцелее, но и да продължи да бъде едно нормално, а защо не и по-добро общество за живот.

Искрено и с любов към България

Иван Борисов

Източник – RedPillBulgaria

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Г-н Борисов,
    Тази лудост НЕ граничи с шизофрения!
    Тя е много ТЕЖКА форма на шизофрения, съчетана с най-тежката форма на психопатия! Тази форма няма лечение. Нито интеграция в обществото.
    Има само две решения. Решетки, или дръвник.
    Поздравления за изказаното мнение.

  2. Прекрасна статия. Невъобразимо точно и обективно, лично мнение – напълно съвпадащо с моето такова. Просто е удивително как двама души разделени от хиляди километри могат да мислят така еднакво. За съжаление, хората имащи аналогични възгледи се приемат от обществото като радетели на ретроградни идеи, като престъпни комунисти , като антидемократи и фашисти. Да видим какво ще бъде бъдещето. Приемането на Инстанбулската конвенция ако е входната врата на България към Шенген и еврото , по добре да се останем извън тях. Може да бъдем гладни, можем да бъдем затворени в границите на държавата насилствено, но ще бъдем горди и независими. Не трябва да продаваме националната си гордост – само така бихме оцелели.

    • зА СЪЖАЛЕНИЕ С НОВАТА РАДИКАЛНА ОБРАЗОВАТЕЛНА РЕФОРМА НА МЕН рАДЕВ МИСЛИЩИТЕ ЩЕ СА ТВЪРДЕ МАЛКО ПРЕВРЪЩАТ НИ В ЦИГАНСКО ГЕТО ПО ЗАПОВЕД НА САЩ.

  3. Да, съгласен съм с автора и признавам пространното му раяснение за много добро. Това за съжаление е констатация на фактите, някои вече станали по света или у нас, а други в процес. Какво обаче предизвиква тези нелогични и нечовешки действия? Вътревидовото пренаселване и изчерпване на определени ресурси. Ще кажете, да мрат бедните, като нас и всичко ще се оправи. Не е толкова просто. Хората се делят на бедни и богати, развити и изоставащи, агресивни и миролюбиви, но всичко това е по определени от нас, самите човеци критерии. Ако приемем, че имаме душа, божествената частица, за което аз лично съм сигурен, по Негов критерий също не сме еднакви. До тук с входните данни за конкуренцията. Едни хора, материалисти по убеждения, но намиращи се по човешките критерии във върховете на йерархията, решават да решат това пренаселване. Стандартният метод е война. Оръжията обаче са стигнали равнище, което заплашва всички. Мъртвата ръка на губещите може да ги лиши от победата. Методът остава, но само за локална употреба. Пандемия, перфектно, бързо, успешно! Да, ама не! Перфектна пандемия има само в стерилна среда, а Земята е бъкана със сродни видове, от най-високо, до най-ниско ниво. Гаранция няма. Ваксинация? Простаци, не щат. Има успехи, но не на всякъде. Човекът е социално същество и съпротивата на един, активира съпротивата на групи. Значи групата, семейство, приятели, народ, религиозна общност трябва да се разпадне. Как да я ерозираме, тези социални обекти са стари, традициите са от Ной или преди него. Атакуват се основите, които по смисъл са константи – мъж и жена, баща и майка, род и фамилия, език за комуникация, средства за добиване на информация. Ще кажете последното не е константа. Константа е, информацията се предава от знаещ към незнаещ, трябва само да се размие, кой е знаещият. Примерно, създаваш един виртуален „чичко Гугъл“ и всичко което ти казва е така и така се прави, докато паднат всякакви съмнения и ето знаещият е подменен. Ако утре ти каже, че щифтът на гранатата се вади и броиш до 30 и ти чуваш това за пръв път, следващото, което ще видиш е тунел или … за сега не знам, ще питам Гугъл. Та ерозирайки твърдата подчва под краката на хората, особено в детска възраст си гарантираш унищожаване на голямо количество заради грешки. Разделянето на двойката мъж – жена, гарантира намаляване броя на децата, колкото и да говорят как щели да ги снасят като кокошка от някъде си. Унищожавайки семейство и род, гарантираш кръвосмешения, малформации и други. Унищожавайки народ като форма на социално обединение, също и чрез езика, унищожаваш смисъла на националната държава с нейните форми на съпротива, собствени правила, традиции, армия, памет и прочие. Човекът остава сам в тъмното, неориентиран, незнаещ, объркан. Лесният изход е смъртта. Когато се откажеш, той е единствен. Организаторите на това обаче запазват своята група, понеже знаят какво и как ще се случи и остават щастливи собственици на опразваща се планета. Едно не са отчели, НЕГО! Той стои зад нас, защото правилата на живота не са техни, а Негови.

    • Не вярвай в пренаселването на планетата. Няма такова, нито има недостиг на ресурси. Всички осем милиарда човека на планетата могат да се поберат в един щат на фащ.
      Имаме си работа със същества от друг вид, които искат да изтребят човешкия. Живота като цяло, включително растителния и животинския свят. Слуги на луцифер.
      Не са случайни легендите и приказките за змейовете.

      • Нито има пренаселване.
        Нито има глобално затопляне – климатични промени.
        Нито има пандемии.
        Нито има многополови същества…
        Нито има демокрации……
        А който вярва в глупавите мантри си е за негова сметка и не заслужава съжаление, защото информация има достатъчно и сам си избира съдбата.

  4. Мисля че по-добре не мога да го напиша, живея от 25 години в САЩ,със семейството си!?! Сблъсках ме се с абсолютно същите проблеми!?! Евала на автора!!! Бог да пази света!!!

  5. Поздравления господин Борисов , гордеем се с вас имате народната ни обич !

  6. Ужас, Шок, Мълния, Потрес ………………. Този човечец щото е извън България ли бавно стопля или така си е роден?
    Поредният летописец ни отваря очите за неща, които бяха очевидни още преди десетилетие.Но „Глупавият проумява само онова, което вече се е случило“ е казал Омир. Така че аз лично не приемам да ме съветват за неща, които бяха ясни и да правя поклони на някой забелязал случващото се 10-15 г. след мен, само щото видиш ли бил живял на майната си.

    Фактът, че мишоците избегаха от България за по-добър живот. Кво има да се оплакват? В крайна сметка, всяко стадо си поема последствията от неговото „правене“ или нищо „неправене“.

    • Продължавам да твърдя, че “емигриралите” са предатели. За което отнесох сума псувни!
      Но продължавам да го твърдя! Избягали, дебаркирали, емигрирали за пари!
      А вашта Родина продатели ли са я защитавали? Или са я напоили с кръвта си, за да я предавате? Или ви беше по-лесно да се покриете по миши дупки?
      Всеки избягал за мен е предател и продател. На предците ни. На русите- оставили 60000 кости по земите ни.
      Така разсъждавам. И хич не ми се обяснявайте, а се връщайте да действате!

      • Има и свестни хора между тях, но повечето реално са такива. Виждал съм ги из цяла европа как забраняват някой кифли на децата си да говорят български, щот видиш ли България нищо не им била дала…..
        Но не отричам, че има изгонени по принуда, за да могат да се платят заеми, да издържат деца ….. и милеят за родината си.
        Най-не издържам обаче, щом е някой поживял на майната си да се обсипва с лаврите на суперавторитет , а видиш ли няма смисъл да обръщаме внимание на местните туземци, които са казали същото преди 10-20 г. Чужденеца проста прочел нечие мнение и се прави на умен.

      • За да эаживееш в странство, трябва да ти стиска и да умееш малко повечко от средния роден , ограничен глупак. По тези причини горепосочените т.н “ плъхове“ внесоха в клета Българийка 900 млн. евро на година драги ми тесногръди и късоумни сънародници. За да градиш и помагаш трябва да имаш ( с какво).Но който никога не е имал, не знае, защото не може да го знае. Натиска си парцаляците в студената тъмна панелка и плюе по емигрантите, които подпомагат семействата си в панелките, а от тук и страната си. Ясно? Дано.

      • Няма, ти си ограничен сорсоиден глупак, а не хората в България. Мантрите за вноса на 900 млн. ги раздувай на селски вечеринки, щото „демократичния“ запад изнесе трилиони от родината ми. Наври си парите в задника и се радвай, че негри и мангали те шибат цивилизовано и скопяват децата ти.

  7. Toia seliandur ot Kanada kato ne mu haresva tam shto ne se vrashta tuka. Aman ot takiva leketa, koito pluvat po vsichko i po vsichki. Kato ne mu haresva na leketo tam, da se vrashta tuka. Kanada mu e dala vazmojnostta da izleze ot blatoto i ot seloto tuka, da se vazpolzva ot oblagite na sistemata tam, a toi ne stiga, che vzema vsichko, koeto mu dava darjavata, ami i zloslovi po darjava, ot koiato se vazpolzva, Ne znam dali Kanadskite vlasti v Balgaria i v Kanada shte vidiat zlosloviiata mu tuka, ta da mu OTNEMAT PODANSTVOTO shtom ne e dovolen i DA SE VRASHTA V BALGARIA. A i nie, koito vijdame pliuvniat, koiiat e izhrachil po otnoshenie na Kanada, mojem da prepratim Linka ot taia statia do Kanadskite Vlasti i te da mu nameriat tsakata na toia klevetnik. Tiia dumi tuka, izkazani ot otrepkata se Kleveta sreshtu Kanada – stranata, v koiato jivee i koiato go e priiutila.

    • Ти като живееш в България защо пишеш с латински букви бре чалгарски цървул!?! Всичко дето остана в Бе-Гето, защото за тях България е Бе-Гето, е неграмотно и цървул до цървула селски чалгарски!!! Дали е в България или в чужбина, всеки има право на личен избор и лично мнение!?! Само със завист и злоба няма как да се получи, този който живее в чужбина ви е виновен, не този който те краде и всячески убива в Бе-Гето, нали!?! Пусти дребни и гадни душички робски страхливи!!! Все някой ви е виновен на вас……!!!

  8. Най-новото във връзка с „ценностите“ в Канада: “ Канада обмисля да легализира асистирано самоубийство за непълнолетни без съгласието на родителите.“-от видео от brighteon.com. Не си го измислям.

  9. За да эаживееш в странство, трябва да ти стиска и да умееш малко повечко от средния роден , ограничен глупак. По тези причини горепосочените т.н “ плъхове“ внесоха в клета Българийка 900 млн. евро на година драги ми тесногръди и късоумни сънародници. За да градиш и помагаш трябва да имаш ( с какво).Но който никога не е имал, не знае, защото не може да го знае. Натиска си парцаляците в студената тъмна панелка и плюе по емигрантите, които подпомагат семействата си в панелките, а от тук и страната си. Ясно? Дано.

    • Плъхчо, я ни обясни колко човека на запад имат панелки и после се хвали с градежа?
      Западната цивилизация се храни като източва държави като бившата ти родина и нищо не може да изгради – освен да граби и краде.
      Влез в музеите им и виж каква велика култура са изградили тези дето ти правят вътрешноанален масаж и ще разбереш, че всичко е кражба.
      Все ще се намери безродник да ни обясни живота и да се похвали, че е спасил България. Режи си пишлето, сложи на жена ти пластмасови цици и джуки и моля, недей да ни спасяваш.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *