Брендо Купува Имение в Нова Зеландия за 300 хил. евро! Виж Тук:

Кралят на кокаина Евелин Банев – Брендо е бил в напреднала фаза на преговори да закупи имот в намиращата се на 20 хил. км. от България островна държава в Тихия океан – Нова Зеландия, научи Skandalno.net от близки на мафиота.

brendo1

Причината бандитът да иска да засели себе си и семейството си на другия край на света не била заради любов към екзотиката във всичките й природни форми, а от мерки за сигурност. Но не и заради очакван атентат срещу особата си.

Брендо бил сериозно наплашен, че предстои Трета световна война. В която челно с ядрени ракети ще се сблъскат САЩ и Русия, от което пък голяма част от човечеството щяло да бъде унищожено. Този сценарий се описвал съвсем сериозно и от руски бизнес партньори на Банев.

Братушките разказвали, че в Москва в момента ударно се подготвят и запасяват с провизии, бомбоубежища, а голяма част от руския елит спешно се изнасял за страни възможно най-далеч от бъдещите зони на военен конфликт.

„Шефът е напълно изперкал! Убеден е, че ще има световна война и искал да се спаси“, коментират негови служители. За новозеландския си имот Брендо щял да плати 300 хил. евро. Там ще бъде транспортирано цялото му семейство, както и най-близкия му приятелски кръг. Не е ясно все още кога точно кокаиновият бос ще пътува за островната държава.

Това няма да е първата му задгранична покупка на имот. Публична тайна е, че Брендо има два апартамента в Лондон и един в Париж.

През 2007 г. Банев финансира покупката на хотел „Аиолос“, който се намира на гръцкия остров Самотраки. Райското кътче е само на 10 мили от Александруполис. Хотелът е 4-звезден и бе спазарен за 3 млн. евро. Той се намира на морския бряг до пристанището Камариотиса. Само на 3 мили от него има уникално светилище на големите богове, което се сравнява с Мистериите на Елефсис край Атина и на Делфи.

Нова Зеландия
Нова Зеландия

Официален собственик на хотел „Аиолос“ стана Александър Добринов, известен още като Сашо Бициани, защото е представител на световно известната марка в България. Той е баща на съпругата на убития през 2005 г. Константин Дишлиев – Десислава, и на съпругата на Евелин Банев – Брендо, Моника.

Като цяло Брендо е доста активен на имотния пазар. негово е почти цялото черноморско село Лозенец. Международният трафикант е сложил ръка на голяма част от заведенията в курорта, както и на повечето от хотелите там. След това е отдал имотите под наем.

Под негов контрол е и компанията „Хом Фор Ю“, която пък е собственик на стотици апартаменти, хотели и бизнес сгради в София. Чрез „Ричмънд Венчърс Холдинг“, дружество, което е офшорка, гангстерът е регистрирал супер печалби от други сделки с имоти. Българските подразделения на офшорката – „Европалас“, „Билдконфорт“ и „Евротренд“, са реализирали впечатляващи строителни проекти: Един от тях е жилищен комплекс до „Бизнес парк – София“, който е с над 22 хил. кв. м. застроена площ. В него има 34 редови еднофамилни къщи и 3 сгради с по 20 жилища, СПА-център, закрит басейн и параклис.

Отделно от това „Европалас“ е направило и 2 луксозни сгради в столичния кв. Драгалевци.

Правенето на много пари е в кръвта на кокаиновия крал. Освен по кокаин, Евелин Банев е голям спец и по имотни далавери. И то не отскоро. Преди 2 години 80-годишната му баба Димитрина Тумбалова бе осъдена да плати 756 000 лв. на държавата след като данъчните установиха, че разходите й не съответстват на доходите. Баба Димитрина изкупувала апетитни терени край София на свое име през 2005 и 2006 г. на цени над 100 пъти под пазарните, а според НАП произходът на средствата не е доказан. След сделките старицата ги дарявала на внука си Евелин Банев – Брендо, който ги препродавал на реални цени на собствената си фирма „Евротренд“.

За 2005 г., когато Тумбалова купува земята за милиони, единствените й доказани доходи са 1209 лв., а за 2006 г.- 1400 лв. Приходите са от мизерната й пенсия, с която не могат да бъдат закупени терените. Част от тях са били в близост до язовир „Панчарево“. Там се намират едни от най-скъпите имоти в столицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *