Брадърът Джино бил пребит до смърт САЩ, част от черепа му е изкуствен

Джино бит в САЩКошмарна история разказа Джино, бившият годеник на Джена. Той се поотпусна в селската къща при предишните съквартиранти и им обясни, че лицето му е дело на пластична хирургия.

При мен така се случи, не е нарочно, оправда се младежът. Бил в дискотека и внезапно вътре го нападнали осем души, а причината била, че някакво момиче от компанията му подметнало, че е красив и започнало да го сваля.

Те бяха хем пияни, хем дрогирани. Удряха ме с метални боксове в главата. Още след втория удар съм изгубил съзнание. От дискотеката пък, за да не се разправят с полицията, ми изхвърлили тялото през задния вход на забутана уличка. Един приятел ме намерил, познал, че го лъжат, че съм си тръгнал, тъй като колата ми била още пред заведението. Бил съм в безсъзнание, а после два в пълна кома. Лицето ми било толкова размазано, че трябвало да го възстановяват по снимката, която донесла майка ми. Носът ми бил сплескан, челната кост на парчета, скулите също.

Сега на мястото на много костици имам метал. Дори носът ми е укрепен с помощта на метал. Притежавам специални документи, за да се качвам на самолет. Иначе при проверката скенерът пищи и вие и реагира на метала.

Майка ми прие това с огромен стрес и все още потръпва при спомена. А аз лежах една година по болници. Съдих не биячите си, а дискотеката, защото оттам, вместо да ми помогнат, са ме хвърлили на улицата. Така че не всичко в САЩ е розово, разказа препатилият младеж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *