Гонзовица се отърка, а после изтърка Богданов

Светлана къпе БогдановБиг брадър постави  провокативна задача на  съквартирантите.

Той ги събра по двойки, върза ги с еротични белезници и им постави  условието да ходят  завързани навсякъде. Единствено когато единият иска да отиде до тоалетната или в банята, те могат да се развържат.

Всички двойки приеха весело шегата и си ходеха напред назад с белезниците, само  Светлана Василева, по-известна като  Гонзовица, и младото петле  Пламен Богданов, спряган пък за любовник на Джена, приеха задачата присърце и с радост се гушеха един в друг.

При втората мисия, когато единият трябваше да се търкаля в боя, да прегърне другия, да го намаже с боята, а вторият с дрехите си да рисува върху празно бяло платно с цел да го нацапа от край до край, Светлана и Пламен се престараха. Плейметката се увиваше страстно и сластно около тялото му в заучен еротичен танц, за да поеме колкото може повече боя, а после се кълчеше върху платното. Тя може и да не може да чете гладко, но пък е царица на еротиката и буквално остави Пламен без дъх.

Притеснен, той отиде в банята да  се изкъпе след мисията, но плеймейтката го последва и там, без да има такава поставена задача. Тя нежно го насапуниса няколко пъти с гъбата, изтърка старателно гърба му, а какво се случи по-нататък камерата спря да снима. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *