Брадърът Братухчев с шокиращо признание: Спя с много жени, но не изневерявам на съпругата си

БратухчевПравил съм се*с с Христина, Полина, Надежда, Силвия и  още три жени, призна си брадърът  Борис Братухчев.

Пред свикналите с всякакви изцепки  съквартиранти той горещо защити тезата, че това изобщо не се брои за изневяра. Обича жена си и само нея, обаче от време на време му се приисквало нещо по-така  с друга и си я намирал. Изброените  дами му били любовници за кратко, обаче  той не влагал чувства, а чиста мъжка страст в леглото и си тръгвал удовлетворен.

Едното си е чиста форма на секс, а другото си е единствената ми любов. Обичам  истински само жена ми, удари се в не особено мъжките  гърди Борис.

Дълбокомисленото му разсъждение върху отношенията в леглото  му предизвика луд  смях и подигравки от страна на мъжете, докато жените странно си кротуваха. Надутият бизнесмен Цецо и представящият се за  фитнес-инструткор Пламен тутакси  съчиниха текст за песен, специално посветена на Братухчев.
„На Надежда бърках под полата, Силвия я ч*ках във колата, а Христина на  тревата, о, съпруго  моя, обичам само теб!“

Ромката Рени обаче категорично отказа да  изпее песента, а те да рапират. Смятам я  за твърде вулгарна и обидна и човекът не заслужава това – фръцна се тя. На всичкото отгоре жена му сега гледа предаването.  Питате ли я как се чувства, ядоса се Ирена и номинира шегаджиите за изгонване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Внимателно го прочетете, драги мъже! И после не ни питайте защо ви изневеряваме

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *