Борисов щипна Сидеров по бузката! Докъде стига политическата проституция?!

Някой представял ли си е  Бойко Борисов и Волен Сидеров в братска прегръдка?

А представял ли си е, как в дъжда бъдещият премиер прецапва локвите и хуква към ресторант, където доскорошният му най-върл опонент празнува рождения си ден? И вместо да крои и моделира правителството, щипва Волен младши по бузката, а щастливите родители позират доволно ухилени с него?

Допускал ли е, че Борисов ще праща сътрудниците си в студа да изберат скъп армаган за рожденика и да му го поднесе лично, докато гука на невръстния му син?

Не, това не е сюрреалистична картина, а политически сюрреализъм, изигран пред смаяната родна публика.

На купона по случай рождения ден на  Сидеров се затътри не само Борисов, но доприпка и Цветан Цветанов, заедно с бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, който пък подари на  домакина  огромна икона. Пристигнаха и  социологът Кольо Колев, русофилът  Николай Малинов, сума ти депутати и жадни за сензации журналисти, които никога няма да напишат истината.

Подобно явление у нас се е случвало само когато самият агент Буда има рожден ден, а пред кабинета му се вие опашка от блюдолизци, чакащи да му поднесат подаръка си и раболепно да му стиснат ръката.  Волен пък се разнежи и подари на всички новата си книга „Волен – живот напук“.

Политическият по*но театър у нас се вихри с пълна сила. Любопитното е, че коалиционните партньори на Сидеров – Симеонов и Каракачанов не се появиха на празника, а само представителите на ГЕРБ и то от премиер нагоре. Наскоро Владислав Горанов обяви Волен за най-умерения, най-опитния и най-умен политик. Като пропусна другите най! Най-хитрият, най-продажният и най-нагаждащият се.

Вероятно лидерът на „Атака“ забрави, че Борисов го е осъдил на 35 хиляди лева за обида. Или може би Винету му е опростил парите срещу друго. И сега той се е превърнал от най-върлия му враг, в най-послушното паленце.

Забравил е и как крещеше „Бойко, ку*во“ по мегафона пред парламента. Забравил е, как пък Бай Х*й му спряташе компромат след компромат, дело след дело и го наричаше луд и вреден за политиката.

Напоследък Борисов и Сидеров толкова много се прегръщат, че приказките на симитлийския кмет май ще излязат верни. Сигурно има нещо вярно и в крясъците на лидера на „Атака“ по улиците.

Българските политици се превърнаха в проститутки.

Днес са с едни, утре с други, срещу заплащане, разбира се. Каква им е тарифата не знаем.

Тази на Борисов е ясна – дава всичко в името на властта.

Тази на Сидеров е същата плюс пари за предателството на електората.

А общата цена на новия бардак я плаща народът.

Който пак повярва, пак гласува, а сега духа супата, нищо, че е постна и студена!

Skandalno.net

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Волен Свирката прави по-добри минети от Янка Янева.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *