Борисов ще назначи десет мюсюлмани зам.-министри в бъдещото правителство

Борисов дечицаЩе назнача 10 зам.-министри мюсюлмани , ако ГЕРБ спечели мнозинството в следващия парламент, заяви Бойко Борисов в село Припек, в Родопите.

Аз  ще разчитам на сътрудничеството с всички партии, каза неочаквано експремиерът, който до довечера или ще забрави какво е казал, или ще си вземе думите назад. Особено ще са ми нужни през първите две години, понеже страната се нуждае от стабилност.

Изобщо не говоря за коалиции, застрахова се той. Изборите ще покажат как да действаме. Но съм сигурен, че мюсюлманите трябва да участват в управлението, защото те са мост към различните ни култури в една и съща държава.

Затова ние сега издирваме високо образовани мюсюлмани, за да ги вземем в кабинета. ДПС в това отношение ни превъзхожда, те си  имат хора навсякъде“, подчерта Борисов. Той обаче се измъкна от  конкретен отговор на въпроса ще има ли общи действия, коалиции, подкрепа и взаимодействие с ДПС след изборите. На този въпрос той каза в свой стил  „Реформаторите нека да станат първа политическа сила, а  Радан да стане премиер“, пожелавам им го.

Лидерът на ГЕРБ пристигна с цял час закъснение  в село Припек, където откри футболно игрище, което пък е направено  с 45 хил. лева, дарени  от партийната субсидия на ГЕРБ. Той изобщо не пропусна и да организира и кратко „мачле“ на новия терен. След това се затича към село Горно Кирково, където  очаква да открие водоем, ремонтиран също с пари на ГЕРБ.

Видно ГЕРБ ухажва по всякакъв начин мюсюлманите, а коалиция БОСТАН е налице, колкото и Местан да отрича този факт с мръснишки песнички.  Борисов не порпусна и да се фотографира с дечица от селото, за да направи визитата си още по-трогателна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Пак се изцепи неподготвен. На верска онова ли ще прави кабинет? Тогава оставил ли е места за католици, евангелисти, арменци, евреи е будисти?

  2. n[ma za]o da gi tursi,ta te sa v novi[ parlament-tova sa bylgarite,koito stanaha deputati ot imeto na turskatapartiДПС ,ЗА КОЕТО КАТО НАГРАДА ЩЕ СТАНАТ МОХАМЕДАНИ,ЗА КОЕТО ЕРДОГАН ЩЕ ГИ ВЪВЕДЕ В НОВАТА ВЯРА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *