Сашо Диков върти луд се*с на морето

Сашо Диков голямаБурно, романтично  и пълно с горещи страсти се оказа лятото на Сашо Диков. Журналистът го изживял като истински  тийнейджър и вършил неща,  които правят 22, а не  62-годишните.

Вина за  всичко имала любовта – в лицето на 30-годишна сладка брюнетка, която е завъртяла  буквално до лудост  белокосата глава на Стажанта. Той до  такава степен се върнал в ученическите си години, че даже правил се*с на плажа, разкриха негови близки, на които той лично се похвалил.

От март  водещият на ДикOff се носи  на крилете на любовта, след като в живота му нахлуе 30-годишна дама, за която той публично мълчи, но пред  приятели не спира да се хвали каква мацка си е хванал.

Двмата засега избягват обектива на папараците, но е въпрос на време да бъдат хванати, защото младата госпожица обича активния живот и двамата не се спират да посещават различни мероприятия – от театри, концети,  дори и партита с електронна музика, на каквото бяха засечени преди дни в Слънчев бряг.

От сесетина дни журналистът и любимата му отдъхват на родното Черноморие, като вместо да се скрият в някое романтично и затънтено курортче, избрали двата най-шумни, видни  и купонджийски курорта – Слънчев бряг и Лозенец.

Сашо денем е на плаж, а вечер  гост на модерни и скъпи заведения, както и на  диви партита, където  бялата му коса е в пълен контраст  с татусите и шарените прически на всички останали посетители,  на средна  възраст  до 25 години.

Пикантните лудориите на бившия на актрисата Аня Пенчева изобщо не се изчерпват единствено с посещение на местата  за младежи-купонджии. Пред  приятели Сашо споделил, че се почувствал толкова зареден и влюбен, че една вечер  изконсумирали чувствата си с новата си приятелка  насред плажа по тъмните часове , както правел още като студент.

Приятелката му била много свястна, романтична и интелигентна жена и въпреси двойната разлика в годините им  тя изпитвала истински чувства към популярния телевизионер и в никакъв случай не била заедно с него заради славата му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *