Борисов: Правителството го има заради геополитическата обстановка

„Това правителството го има само заради геополитическата обстановка“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети полигона „Ново село”.

Да си кажем честно – ако не бяхме подкрепили ПП-ДБ в София, те нямаше да имат кмет. Парадоксално е с 33-34 депутати да казваш, че ще падне правителството, ако то защитава чуждите интереси.

Борисов коментира и дерогацията за „Лукойл”. „Оказа се, че докато сме управлявали ние, половината петрол у нас е бил руски – така, както е правилно, а по същото време – по време на санкции, по време на война, докато се тупат в гърдите за своите антипутинови настроения, преработката на руския петрол е стигнала 100% и са реализирани огромни печалби. Измъкнати са от джобовете на българина реални левове. Който носи отговорност – да си отговаря”, каза още лидерът на ГЕРБ. 

Борисов към американския посланик на учение в Ново село: Ние сме лоялен и отговорен партньор на НАТО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи на учебния полигон в Ново село в присъствието на американския посланик Кенет Мертен и пусна предаване на живо от там.

Двамата бяха заедно със зам.-главния секретар на НАТО Мирча Джоана на учение за водене на отбранителна операция от многонационалната бойна група на НАТО.

Днес на посещение в България е Северноатлантическият съвет на постоянните представители на страните-членки в НАТО. На полигон „Ново село“ присъствах на учение за водене на отбранителна операция от многонационалната бойна група на НАТО. Демонстрацията е част от учението „Iron Strike -2023“, написа Борисов във Фейсбук. 

В рамките на демонстрацията разговарях със заместник-главния секретар на НАТО Мирча Джоана, както и с американския посланик у нас Кенет Мертен и заместник постоянния представител на САЩ в НАТО Рик Холцепъл. Пред тях заявих, че във все по-дестабилизираната среда за сигурност в световен мащаб за България е от изключително значение стратегическата роля на НАТО. Подчертах, че сме лоялен и отговорен партньор на Алианса като винаги твърдо сме отстоявали позицията си за стабилно евроатлантическо мнозинство, написа още лидерът на ГЕРБ. 

Демонстрацията е част учението „Iron Strike -2023“. Действията на военнослужещите са наблюдавани и от премиера акад. Николай Денков, министъра на отбраната Тодор Тагарев, както и от посланиците на държавите, които участват със свои военни формирования в многонационалната бойна група на НАТО.

Учението се провежда в изпълнение на плановете за подготовка на НАТОвската бойна група в България, създадена в съответствие с мерките за усилване на възпиращия и отбранителен потенциал на НАТО за гарантиране на сигурността на страните членки от Източния фланг.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

„Това правителството го има само заради геополитическата обстановка“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Наистина сензационно признание на изнасиления чрез магнитски и други свои престъпления от американците Борисов да крепи проамериканската колониална управленска сглобка. Това самопризнание не е сензационно само за 10-те процента българи, които живеят с отворени очи. На тях отдавна им е ясно, че БЪЛГАРИЯ Е АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ!

Дали Борисов е осъзнавал какво произнася на глас от полигона в Ново село? Вероятно не, иначе не би го казал чак в присъствието на американския посланик и една дузина натовски администратори. Но така или иначе само в рамките на едно неосъзнато изречение той най-пълноценно описа обстановката в България в момента: От Посолството (онова на ул. Козяк) са спуснати инструкция и директиви, според които, независимо, че Сглобката може да нанесе непредвидими и тежки последици, както за ПП-ДБ, така и за ГЕРБ, тя трябва на всяка цена да съчлени атлантическо правителство, което да изпълнява безпрекословно разпорежданията на господарите. Защото на САЩ им е пределно ясно, че България не е русофобска страна, а напротив… и има вероятност анти-атлантическите настроения да избуят, след като истината за войната на САЩ/НАТО срещу Русия започне да натежава със страшна сила, независимо от дезинформационната медийна завеса. Нещо, което вече се случва. Затова БГ-плебсът трябваше да бъде здраво държан в джендър-либерастко-фашистка хватка, без шанс да мръдне… А дали планът им ще удържи още дълго време, ще покаже близкото бъдеще. Количествените натрупвания неимоверно водят до качествени изменения… а понякога и до взрив! Ще видим… Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Щом Борисов ръководи учения нa нато, нато в няколко години няма да го има, както ес след pax amerikana. Нашето българското знаме е бяло, вяра ти кажува, зелено състрадание, червено надежда. А Борисов баща на баща си, син на дъщеря си, и американската невеста

  2. Партньор на тези, които убиха милиони по света, за да ограбват страните им? Има ли по-голямо морално падение? Заради ограбените от народното ни богатство огромни суми, с което го държат на каиша?

  3. Мутрьо, откога назначената колониална администрация, за да избива българският народ се нарича правителство?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *